Recent, s-a desfasurat la Galeria de Arta Galateca, prima editie a conferintelor "Traieste Inteligent cu Dana Savuica" axate pe subiecte cum ar fi: fashion and beauty. Toti cei prezenti au aflat secrete de stil, cum sa interpreteze corect dress-code-ul si care este atitudinea pe care o afisam in societate.
Alaturi de vedeta s-au mai aflat in calitate de speakeri si: Andreea Sandu, gazda Galeriei de Arta Galateca; Ioana Cioroianu, manager medical Farmec; Alexandra Caciuriac, Make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei.
Dana Savuica, cu o experienta profesionala dezvoltata, pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, a declarat: "Sunt deosebit de onorata de prezenta unui public atat de numeros la Conferinta Traieste Inteligent, si doresc sa multumesc, in primul rand, Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, pentru ca a acceptat aceasta invitatie. Cred ca atitudinea eleganta tine si de obarsie, dar se poate invata pe parcursul vietii, daca ai exemple demne de urmat. Important este sa-ti doresti sa atingi o asemenea imagine! Am vrut sa ofer o lectie de stil si eleganta pentru o viata implinita, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent. Mi-am propus sa impartasim informatii care sa ne faca sa ne bucuram de viata si cred ca am si reusit."

Julie, fiica Danei Savuica a prezentat tinute create de Eli Laslean si Sonia Pena

Rochia de mireasa purtata de Julie, fiica Danei Savuica a fost creatia celebrului designer, Eli Laslean. Renumitul stilist Maria Andrei a oferit sfaturi de stil vestimentar, iar cei prezenti s-au bucurat de work-shop-ul de make-up Marionnaud si cel de coafura de la Stagio Style.
Prima editie a conferintelor Danei Savuica a fost dedicata celor care isi sarbatoreau onomastica pe 21 mai: "Acest eveniment a fost dedicat publicului meu si ma bucur ca am ales o zi atat de speciala, de Sf. Constantin si Elena, pentru un regal al frumusetii si modei. Astfel, le-am putut oferi o zi speciala, alaturi de partenerii mei: Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Ellis Luxury, Sonia Pena, Stagio Style, Alka, Aqua Carpatica, Angelli, Jubile Ballroom, Editura Litera, bunul meu prieten Florin Voica, presedintele Asociatiei somelierilor din Romania, care i-a intampinat pe invitatii mei cu prossecco Mionetto si nu in ultimul rand, Galeria de Arta Galateca, care a gazduit evenimentul nostru. Cred ca a fost providenta care mi-a indreptat pasii spre Galateca, unde am descoperit colectia realizata de tineri designeri romani, Untamed Skin, o colectie de tinute si bijuterii inspirate din povestea Reginei Maria, avand ca element ia romaneasca. Aceasta a fost lansata la Londra, fiind primul proiect romanesc, inspirat din filonul traditional, care a cucerit trei premii Special Mention la International Fashion Show 2015, desfasurat in cadrul London Fashion Week. Colectia a fost in ultima sa zi de expozitie in Romania, urmand sa plece in Belgia, la Centrul de design din Antwerp si in Germania, la Galeria Braubach Five, Frankfurt. Multumesc si florariei Florens pentru superbul buchetul daruit Altetei Sale Regale Principesa Maria," a adaugat Dana Savuica.
Cu aceasta ocazie Eli Laslean ne-a declarat: Ma bucur ca am fost alaturi de Dana Savuica la acest eveniment deosebit. Moda pe care o fac de 20 de ani este o moda cu suflet, iar cel mai mare beneficiu este capitalul de imagine pe care l-am castigat si cele cateva mii de femei speciale care imi cumpara creatiile. Suntem o familie mare, familia ELLIS, formata din femei deosebite, femei de succes care stiu sa fie frumoase si sa aprecieze valoarea si bunul gust".
Printre vedetele care au dat curs invitatiei s-au numarat: Marina Almasan si Andrei Neagu.
Editura Litera a lansat cu aceasta ocazie cartea "Curs complet de machiaj" de Boris Entrup. Cele 45 de idei de styling prezentate inspira pentru realizarea unui machiaj reusit, indiferent de ocazie, potrivit personalitatii si varstei fiecareia.
Sponsorii evenimentului: Galeria de Arta Galateca, Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Alka, Aqua Carpatica, Stagio Style, Editura Litera, Christina Diamonds, Ellis Luxury, Sonia Pena, Mionetto
Parteneri eveniment: Revista Etiquette, Tabu.ro Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro.