Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Evenimentul a inaugurat, de asemenea, si seria de brunch-uri tematice The Grand & Friends Brunch.
The Grand Avenue va organiza, periodic, aceste intalniri, cu scopul de a aduce oamenii cu afinitati, mai aproape, creandu-le un spatiu si un set-up potrivite pentru a socializa si a imparti un univers comun ca interes.
Noul numar The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esential in existenta oricui: estetica vietii, iar invitatia, pe care v-o lanseaza, este aceea de a descoperi fericirea in lucrurile marunte, simple, dar fermecatoare. Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward.
Din dorinta de a darama barierele imaginare dintre client si brandurile de lux, pe care le gazduim in casa, s-a nascut revista The Grand Magazine.
The Grand Magazine permite publicului sa aiba contact cu cele mai interesante subiecte din moda, cu informatii despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum si cu sedinte foto spectaculoase, cu cele mai cunoscute branduri la nivel international precum Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino", a declarat Oana Mocanu - Sales & Marketing Manager The Grand.
Noul numar al revistei este in perfecta armonie cu sezonul actual. Este ludic, plin de culoare, alterneaza articolele de moda, cu povesti si interviuri captivante precum vremea capricioasa si este suficient de vivid, incat sa fie un companion plin de inspiratie, in calatoriile estivale. Si, mai presus de toate, ofera emotie, ceea ce eu cred ca este singurul ingredient ce poate face ca un moment, o experienta, un produs sa ramana in memorie, a declarat Tatiana Ernuteanu - Redactor-Sef The Grand Magazine.
Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat: Livia Graur, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Livia Dila, Maria Radu, Adina Halas Hungeanu, Tily Niculae, Simona Elena Taranu, Ioana Silistaru, Ovidiu Muresanu, Carmen Negoita, Nuami Dinescu, Monica Colceriu, regizorul Blair Deutsch si Dr. Ovidiu Penes.
The Grand Magazine este un concept al SCH Grand SRL, fiind o publicatie bianuala, cu un numar de peste 20.000 de cititori pe editie, distribuita in cadrul The Grand Avenue, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices, WorldClass at the Grand. The Grand Magazine este publicata de SCH Grand SRL. The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti, parte a Companiei Grand care detine cladirea din Calea 13 Septembrie 90 - JW Marriott Grand Hotel si World Class at The Grand, precum si marcile The Grand Offices - spatii de birouri si The Grand Parking - parcarea privata cu peste 525 de locuri.