Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. In premiera in Romania, marile vedete din sport au urcat pe o scena de moda in calitate de manechini!
Monica Iagar a pasit cu incredere pe podium fiind insotita pe scena de maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir. Doina Melinte, una dintre marile campioane ale atletismul romanesc, a urcat pe scena alaturi de manechinul ce purta cu mandrie rochia cu chipul campioanei ce a adus Romaniei faima si glorie. Eroul de la Sevilia ce a aparat patru penalty-uri si a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal, Helmuth Duckadam, a pasit pe scena alaturi de frumoasa sa sotie, Alexandra si de vedeta Dana Savuica. Ilie Nastase a fost alaturi de speranta modellingului romanesc, Rebeca Prodan. Adela Diaconu si Ciprian Vaida au iesit la final alaturi de top modele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia. A fost un show unic de moda in Romania, unde valorile adevarate au stralucit in lumina reflectoarelor, spectatorii aplaudand la scena deschisa acest demers de a promova vedetele adevarate.
"Colectia Â'CampioniiÂ' este dedicata marilor sportivi ai tarii noastre, adevaratii Ambasadori in lume pentru Romania. Â'CampioniiÂ' este modul meu de recunostinta adusa personalitatilor care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in sport, prin performantele lor la nivel mondial. Ambasadorii Romaniei peste hotare, campionii nostri din diverse sporturi ce au avut performante extraordinare in domeniul lor, sunt sursa de inspiratie pentru ceea ce ati vazut la Bucharest Fashion Week", ne-a spus Mihai Dragomir.