Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe.
O puteti gasi in aceasta perioada, pana vineri, 10 aprilie, la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, organizat cu ocazia sarbatorilor pascale, alaturi de mama ei, Angela Avram, care creeaza bijuterii inedite.
"Desenez de doi ani si sase luni in particular, impreuna cu criminalistul portretist Florin Lazau de la IPJ Bihor. Desenez portrete, dar si peisaje", spune Cristina Ioana Avram, o tanara talentata.
Printre portretele cu care a venit la acest targ se numara: Alexandru Ioan Cuza si Elena, Eminescu si Veronica Micle, Monalisa, Mos Ion Roata, dar si cel al cantaretului C.R.B.L.
Cristina Ioana a venit cu sevaletul si lucreaza chiar la standul sau din Parcul Cismigiu, in timp ce mama ei, Angela Avram, creeaza bijuterii superbe din cristale, margele si swarovski.
"In afara de carbune, lucrez si in pastel si acuarela. Le-am facut portretele parintilor mei, dar si pe cel al fratelui meu", mai spune Cristina Ioana Avram.
Aceasta a pictat special pentru Paste cateva oua cu tehnica quiling, dar si in alt stil. O puteti gasi pe Facebook: Cristina Ioana Avram.