DCNews publica un articol intitulat : Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. Replica lui Badea
Puteti citi in continuare acest articol:
Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea.
Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile:
Lavinia Sandru: Mi-aduc aminte cand Sarkozy a discutat in Franta portul acelui batic.
Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei: Saria, saria.
Lavinia Sandru: Da, saria. Doamne ce scandal a fost.
Replica lui Mircea Badea
- Vai, ce amuzaaant. Formele astea de viata au senzatia ca Sharia e de bumbac si se pune pe cap. Aia e burka. Sharia e codul moral. P.S. Daca prostia ar durea, ar durea si insolventa, a scris Mircea Badea pe Facebook, loc unde a postat si dialogul purtat de cele doua.

Pentru ca nici Mircea Badea nu este foarte exact, lasand sa se inteleaga ca baticul celor doua doamne ar fi BURKA, publicam cateva extrase din Wikipedia, enciclopedia libera, despre saria si voalul islamic:

Saria (in araba: Shari'a) este denumirea unei legislatii socotita islamica, inspirata. Saria se constituie in secolele VII si VIII e.n., odata cu extinderea califatului Omeiad, primul stat islamic din lume. Saria acopera toate aspectele vietii, de la guvernarea unei tari sau teritoriu (sfera politica) pana la viata cea mai intima a individului (sfera privata), trecand prin viata comunitatilor si organizarea lor (sfera sociala). Saria a fost initial unica sursa dreptului tuturor tarilor arabe si musulmane.

Burka: O burka sau burqa (in araba: burqu sau burqa; transliterat burkha, burka sau burqua) este o haina purtata de femei in unele traditii islamice pentru a acoperi trupurile lor in locurile publice. De obicei se considera ca burka este vesmantul exterior care acopera trupul femeii (araba: jilbab), plus acoperitoarea capului (araba: hijab, luand sensul cel mai obisnuit), plus voalul pus pe fata (araba: niqab).