- In topul vanzarilor s-a situat un titlu CORINT BOOKS - EXPERIMENT, ultimul volum din trilogia DIVERGENT de Veronica Roth - un final tulburator, dezvaluind secretele lumii distopice care a captivat milioane de cititori.

- Locul al doilea este al unui titlu CORINT JUNIOR - cea mai bine vanduta carte pentru copii este TESTUL FIERULUI, primul volum din seria MAGISTERIUM de Holly Black si Cassandra Clare - aventuri extraordinare, cu momente de suspans care iti vor accelera pulsul si te vor face sa plonjezi cu toata fiinta pe taramul magiei si al incertitudinii.

- Locul al treilea in top a fost adjudecat de albumul COPILARIE REGALA de Filip-Lucian Iorga - o carte dedicata copilariei Familiei Regale a Romaniei.

- Pe locul al patrulea in topul vanzarilor, un titlu din colectia CORINT ISTORIE - CALAUL LUI HITLER de Robert Gerwarth - biografia de referinta si inimaginabil de atroce a odiosului creier al Holocaustului.

- Inchidem acest top cu un titlu CORINT BOOKS - volumul 5 din seria INSTRUMENTE MORTALE de Cassandra Clare - ORASUL SUFLETELOR PIERDUTE.