Imi doresc nespus ca toti aceia care vor citi aceasta carte sa ma cunoasca si mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
Sambata, 22 noiembrie, ora 14.30, la Targul de carte Gaudeamus, va invitam la o intalnire cu actorul Alexandru Arsinel ocazionata de lansarea cartii: ”Si a fost mana lui Dumnezeu...”, de Oana Georgescu.
Evenimentul va avea loc la standul Editurii ALL (Pavilion central ROMEXPO, parter).
Vor fi prezenti alaturi de Alexandru Arsinel, autoarea cartii, Oana Georgescu, artistii Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”, personalitati ale vietii cultural-artistice si medicale si o parte dintre cei care au determinat scrierea cartii: Prof. Dr. Mihai Lucan, Prof. Univ. Dr. Monica Pop, Dr. Vasile Ciubotaru, Dr. Bogdan Stanescu, Dr. Col.(r) Dr. Dumitru Ivascu, Dr. Ciprian Lucan, Dr. Adrian Barbos, Georgiana Maria Magurean, nepoata Prof. Dr. Mihai Lucan s.a.
Cazul Arsinel a facut multe valuri in presa romaneasca din toamna lui 2013. Dar cum au stat lucrurile cu adevarat puteti afla numai din cartea-marturie scrisa de Oana Georgescu. Va vor spune cum au stat de fapt lucrurile chiar medicii care i-au salvat viata. Dar veti afla din aceasta carte si de ce crede Alexandru Arsinel ca a fost mana lui Dumnezeu.
Oana Georgescu este Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase, specialist in Relatii Publice si Comunicare, scriitor, jurnalist, realizator TV, profesor, organizator de evenimente, impresar artistic, consilier de imagine.