A1.ro : Carmen Harra STIE CINE VA FI PRESEDINTE! Declaratie ULUITOARE!
Harra spune ca a stiut cu 11 ani inainte ca in Irak va avea loc un mare razboi si ca Saddam Hussein va fi ucis. Sustine ca a prezis si atentatele din 2001 asupra Turnurilor Gemene. Inca de la inceputul anului 1999, Carmen Harra a declarat, la postul FoxNews, ca are viziunea unor cladiri in flacari si a oamenilor care se arunca de la etaj. Prin darul ei a ajutat presedinti, sotii de presedinti, directori de pe Wall Street, altete regale si celebritati de la Hollywood. Carmen Harra si-a inceput "cariera" de consilier in America cu actrita Candice Bergen, careia i-a spus in anul 1992 ca sotul ei va deceda si ca fiica sa va avea nevoie de o operatie pe cord. Carmen Hara a prezis colapsul Uniunii Sovietice, moartea lui John Kennedy Jr., scandalul presedintelui Clinton si evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acuratete mai mare de 90%.
Acum, cu o zi inainte ca romanii sa-si desemneze presedintele, prezicatoarea vedetelor de la Hollywood, dar si consiliera a lui Hillary Clinton, sustine ca stie cine va ajunge in fotoliul de la Cotroceni.
Pentru ca nu-i cunoaste personal pe niciunul, Harra a tras concluziile la rece, scrie libertatea.ro
"Ca outsider echidistant, va spun clar: Iohannis e neprezidentiabil. Cum l-am vazut pe Iohannis, m-am intrebat ce cauta la TV cineva care nu stie nici macar cine este el, daramite ce se intampla in Romania... Cum sa nu stie Iohannis cati pensionari sunt in tara?! In cateva secunde, Ponta l-a facut KO, s-a vazut ca Ponta e prezidentiabil si ca stie ce vorbeste. Iohannis e sub orice critica, s-a prezentat execrabil: nu a avut raspunsuri, nu a stiut sa vorbeasca".