Artista a vizitat si cea mai veche biserica de rit bizantin din Romania, Sfantul Nicolae din Densus.
Daca anul trecut petrecea in Beverly Hills la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Los Angeles, anul acesta de ziua ei si-a dorit liniste. Claudia Pavel a avut parte pe 19 octombrie de o aniversare altfel. Nu si-a dorit sa petreaca in club, nu a vrut sa epateze, ci a simtit nevoia sa faca o excursie spirituala, alaturi de baietelul ei, Noah, mama si sora ei, dar si de doua prietene. Claudia a mers duminica la mormantul Parintelui Arsenie Boca, pe care si-a dorit de ceva timp să-l viziteze, a profitat de excursie si s-a oprit sa admire si Biserica Sfantul Nicolae din Densus din judetul Hunedoara, una dintre cele mai vechi biserici de rit bizantin din Romania, construită in secolul XIII. Cream nu a ratat nici vizita la Cetatea Sarmizegetusa.
"Anul trecut de ziua mea am petrecut in Los Angeles, la Beverly Hills. Anul acesta pentru ca sunt in tara, mi-am dorit o zi de nastere mai speciala, asa ca alaturi de familia mea si de doua prietene am mers intr-o mica excursie spirituala, la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Ne-am oprit si la Sarmizegetusa si am vizitat si Biserica Sfantul Nicolae din Densus. Asta mi-am dorit de ziua mea! Sa ma rog, sa ma reculeg si sa ma incarc! A fost extraordinar si m-am simtit foarte bine!", a spus Cream.
Vedeta se afla in tara de o lunăa de zile. Claudia Pavel s-a intors in Bucuresti pentru a-si lansa filmul "Terapie pentru crima", care ruleaza, incepand cu 3 octombrie, in cinematografele din toata tara. In perioada in care sta in tara,artista urmeaza sa-si lanseze un nou album cu piese inregistrate deja in Statele Unite, in colaborare cu unii dintre cei mai buni producatori muzicali din Los Angeles.