Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania. De altfel, CASA LUX este si singura revista care, de la aparitia ei din 1 septembrie 1994, a aparut fara intrerupere, luna de luna.
In Romania, CASA LUX este in acest moment cea mai cunoscuta si apreciata revista de profil. Continutul editorial bogat in informatie si conditiile grafice exceptionale aduc renumele publicatiei CASA LUX.
Fiecare editie a revistei este citita in fiecare luna de 100.000* cititori. CASA LUX prezinta luna de luna creatii ale arhitectilor si designerilor romani, asumandu-si rolul de a promova calitatea in lucrarile de amenajare a locuintelor private. Continutul revistei a evoluat odata cu noile cerinte ale pierei amenajarilor din Romania, ramanand fidel standardelor inalte impuse de la unceput. Cititorii revistei CASA LUX pot gasi prezentari ale resedintelor de lux din Romania, case din strainatate, cele mai noi tendinte in amenajari si finisari interioare si exterioare, constructii si materiale de constructii, dotari, mobilier, accesorii, sisteme de incalzire si climatizare, proiecte de arhitectura, solutii de amenajare 3D.
"Cu fiecare editie a revistei CASA LUX pornesc impreuna cu cititorii intr-o incitanta calatorie spre tinuturi plamadite din imaginatie, suflet, daruire si bun-gust, unde firescul este rege si frumusetea lui regina. CASA LUX este un proiect ce-mi aduce implinire profesionala, iar oamenii cu care lucrez nu sunt doar colegi, ci fac parte din viata mea personala", spune Cristina Stoica, redactor-sef CASA LUX.
Despre Burda
Burda International GmbH este activa pe 20 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher de marca in Europa Centrala si de Est, cu o extindere rapida si pe pietele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucreaza pentru Burda International.