REALITATEA.NET preia din presa locala: NUNTA ANULUI in ROMANIA!
Nunta cu mare fast in lumea magnatilor: Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.

Sursa din presa locala : NUNTA FASTUOASA la Oradea: fiica magnatului Ioan MICULA se marita. Printre cei 600 de invitati se afla si membri ai familiei regale a Suediei

Nunta cu mare fast in lumea magnatilor: Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. Se anunta o nunta extravaganta, potrivit unor apropiati ai familiei, doar florile si aranjamentele florale costand aproximativ 80.000 de lei. Ceremonia religioasa va avea loc de la ora 18.00, la biserica "Inaltarea Sfintei Cruci" din cartierul Oncea.

Invitati de seama

O asemenea nunta nu avea cum fi lipsita de invitati de seama, astfel ca printre acestia sunt chiar si membri ai familiei regale din Suedia, gemenii Ioan si Viorel Micula fiind cetateni ai acestei tari. Sunt invitate 600 de persoane, care petrec la hotelul Transilvania, special amenajat pentru eveniment.
Ba mai mult, Ioan Micula a decis sa construiasca in curtea casei un bloc cu 60 de camere, unde sunt cazati o parte dintre invitati. Bucatele alese sunt gatite de catre cunoscutul si rigurosul masterchef Catalin Scarlatescu.
Olivia Micula a studiat la Regent’s Business School din Marea Britanie si se iubeste de cativa ani cu Dorin, un fotbalist care provine dintr-o familie modesta, angajat ca administrator al uneia dintre firmele viitorului socru.
La evenimentul monden participa aproximativ 600 de persoane, nelipsind VIP-uri, sefi de stat si oficiali romani si straini. Pe scena au urcat mai multi artisti de renume din Romania.