Steluta Alexe participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"La standul meu puteti gasi si achizitiona: agatatori din fetru pentru telefonul mobil - 5 RON, cercei din fetru brodat, pandante din fetru brodat - 10 RON, coliere din perle si margele de cristal - 70 RON, bratari din pietre semipretioase pe sarma argintata, bluze din voal - 50 RON, pulovar pentru copii, din lana si acrilic - 40 RON, paturica crosetata 80 cm/80 cm - 40 RON, pandant din margele - 40 RON, flori de organza - 5 RON, bratari din margele tesute - 25 RON, bratari tesute in razboi cu margele de nisip - 15 RON, bascute tricotate - 40 RON, bratari cu cristale tip swarovski - 20 RON, set din bratara si cercei din portelan - 30 RON, gentute crosetate - 40 RON, gentute crosetate pentru telefon - 15 RON. De doi ani si sase luni ma ocup cu obiecte hand-made", ne-a spus Steluta Alexe, pe care o mai puteti gasi si astazi in curtea MTR.
La standul ei, mai gasiti si: pandante din soutache cu snur de piele intoarsa - 40 RON, inele din sarma argintata si pietre semipretioase - 25 RON, inele cu sarma si placate cu plastic si agate - 15 RON si bluze din voal - 40 RON.