Irina Braileanu participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"La standul meu puteti gasi: bratari cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 50 RON, coliere cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 150 RON, colier cu agate - 90 RON, cercei cu pietre, precum lapis lazuli si cuart roz - 15 - 45 RON, cercel cu turmalina din 11 grame de argint - 250 RON. De asemenea, in afara de bijuteriile din cristale, mai gasiti si obiecte hand-made create de mine, precum genti din bumbac si matase - 30 - 75 RON, port farduri din matase si bumbac - 30 RON, jachete din matase si bumbac - 90 RON, bluze din bumbac si matase, dar si din saten - 50 - 65 RON, fuste din bumbac si matase - intre 50 - 90 RON", ne-a spus Irina Braileanu.
Tot la standul ei mai gasiti si pulovere din bumbac mercerizat lucrate de sora ei, la pretul de 150 RON.
Intrebata de unde provine pasiunea ei pentru lucrul hand-made, Irina Braileanu a precizat: "In copilarie, taiam cearsafurile si le vopseam ca sa iasa in degrade. Din ele croiam diverse obiecte de imbracaminte! Trebuie sa ai indemanare si talent atunci cand creezi bijuterii si obiecte de imbracaminte".
Mai multe detalii despre bijuteriile cu cristale si obiectele hand-made de imbracaminte create de ea gasiti pe pagina de Facebook Irina Braileanu.