wowbiz.ro informeaza: Cristi Mitrea si Andreea Mantea formeaza un cuplu in toata regula si nu ar surprinde pe nimeni daca ei ar ajunge in fata altarului in calitate de sot si sot!De cand a fost desemnat castigatorul oficial de la "Burlacita", iar show-ul a luat sfarsit si pe micul ecran, Cristi Mitrea nu isi mai incape in piele de bucurie. "De doua luni, vorbeste numai despre Andreea, parca fata asta l-a vrajit de tot! O considera cea mai frumoasa femeie si singura pe care ar dori sa o ia de nevasta", au povestit prietenii luptatorului in cusca.


Bruneta este prezentata drept "Andreea Mitrea"

Mai mult, acestia sustin ca barbatul nu o mai prezinta pe bruneta Andreea Mantea, ci, in momentul in care ies impreuna, spune ca " ea este Andreea Mitrea", semn ca omu’ este pus pe fapte mari si, pe langa inelul oferit, vrea cu tot dinadinsul sa fie alaturi de vedeta toata viata.
Ca tacamul sa fie complet, la doua zile dupa finala, el si-a facut si un nou cont de facebook, surpriza, denumit "Andreea si Cristian Mitrea", si le raspunde fanilor, dar si apropiatilor de parca s-ar fi casatorit deja cu "Burlacita!".