"Secretul lui Bacchus", "B.D. la munte si la mare", "Umilinta", "Zi ca-ti place" sunt doar cateva dintre productiile care vor putea fi urmarite in cadrul festivalului ajuns acum la cea de-a patra editie
Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
Si in acest an, publicul se va putea delecta cu filme de calitate, dupa cum urmeaza: pe 15 august organizatorii au pregatit difuzarea productiei "Secretul lui Bacchus", regia Geo Saizescu, pe 16 august se va proiecta "B.D. la munte si la mare", regia Mircea Drăgan, iar pentru seara de 17 august s-au pregatit alte doua filme de exceptie, precum "Umilinta", regia Catalin Apostol, "Zi ca-ti place", regia Cornel Mihalache.
In deschiderea Chitila Film Fest 2014 va canta trupa The dAdA, iar ziua va continua cu sectiunea film-documentar.
In data de 16 august sectiunea film fictiune/scurt metraj va fi urmata de un spectacol extraordinar de disco in aer liber cu muzica de film, iar ziua de 17 august va aduce festivitatea de premiere si un concert inedit al iubitului artist Emeric Imre.
Organizatorii vor pastra ambianta cu care si-au obisnuit spectatorii, drept urmare filmele nominalizate vor putea fi urmarite pe un ecran gigant pe malul lacului Chitila.
Anul trecut juriul a fost format din: Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, Dorian Boguta si Vlad Druc, iar in anul 2014 juriul va fi alcatuit din Irina Nistor (critic de film), Valentin Teodosiu (actor), Catalin Apostol (regizor), Cornel Mihalache (regizor), Ruxandra Ion (producator de film).
Chitila Film Fest 2014 se va desfasura cu sprijinul Sprint Media Group, Temple Media, Primaria Chitila si Consiliul Judetean Ilfov.
Chitila Film Fest se doreste a deveni, odata cu editiile viitoare,
organizate anual, o rampa de lansare pentru tinerii regizori, in cursa
pentru marile festivaluri de film internationale.
Mai multe detalii despre Chitila Film Fest 2014 puteti gasi daca accesati acest link:
http://chitilafilmfest.ro/