La editia a 5-a au raspuns prezent in calitate de ospatari Daniela Gyorfy, DJ Harra Dana Neacsu, MC Geo si maestrul Alin Panaite; Roxana Nemes si Admiral C4C, Nicu Paleru, Stefania Calofir & George Calofir Band, Vicentio, Marian Hagiu si Ansamblul de Dans Asteria, Catinca Popa (Next Star), Simona Florescu Dichiseanu - toti artistii si-au dat concursul pentru un eveniment perfect la Complexul Phoenix, Cernica, prezentat de Madalina Sandulache. Trupa Crispus de la Sibiu au facut un show de flacari senzational pe malul lacului Cernica, special pentru copiii cu autism.


DANIELA GYORFY A SERVIT LA MESE DESCULTA

Cantareata Daniela Gyorfy a venit la eveniment insotita de George Tal si MC Geo, ultimul fiind si el ospatar de suflet pentru copiii cu autism si ADHD. Mai mult decat muncitoare, Daniela a reusit sa serveasca cu zambetul pe buze timp de 6 ore invitatii de la mese. Singura problema care a aparut la un moment dat a fost cauzata de ... pantofii cu toc. Solutia: Daniela s-a descaltat, iar comenzile au fost duse mult mai usor la mesele invitatilor.


DJ HARRA DANA NEACSU, IMPRESIONATA DE COPIII CU PROBLEME

Avand ea insasi o copilarie emotionanta, Dana Neacsu, conoscuta ca DJ HARRA, a acceptat fara sa clipeasca invitatia de a deveni pentru o seara ospatar de suflet pentru ajutorarea copiilor cu autism si ADHD de la M Service Therapy Children Clinic. Dana a fost punctuala, serviabila, a carat tavi grele printre mese, dar a facut totul cu zambetul pe buze, gasind timp sa si danseze printre mese pe muzica artistilor invitati. Punctul culminant a fost atins in momentul in care a inceput programul de muzica greceasca, Dana dansand ca o profesionista pe muzica lui Marian Hagiu.

MAESTRUL ALIN PANAITE, RECORD DE TIPS-URI PENTRU COPIII CU AUTISM

Antrenorul celor mai multi campioni mondiali Superkombat din Romania, maestrul Alin Panaite, a reusit sa stranga cea mai mare suma de bani pentru copiii cu autism. Ca si sportivii antrenati de el, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, castigatori la editii anterioare, nici maestrul Panaite nu s-a lasat mai prejos si a castigat cea de-a cincea editie: "A fost o placere si o onoare sa pot ajuta copiii cu autism. Voi spune prezent atat eu, cat si sportivii Respect Gym la orice actiune pe care Simona Chitac o va face".