www.revistatango.ro informeaza: Recent, la Hotel Alexander din Bucuresti, a avut loc o aniversare extraordinara: 100 de editii ale revistei Tango - Marea Dragoste si o aniversare plina de iubire.
Revista Tango a aparut pe piata in urma cu noua ani, avand un slogan indraznet si o asezare sub semnul dansului si al iubirii. Tango, revista femeilor care stiu sa se miste, si-a cucerit publicul de la prima editie, mai 2005, aceea care a avut-o pe Andreea Marin pe coperta, inconjurata de barbati goi, asezati la picioarele ei. Dupa cativa ani de visari si asezari, revista s-a regasit sub sloganul Revista de citit si iubit, care a adus-o cu un pas mai aproape de mesajul sau primordial, acela dedicat iubirii implinite. Iar acum, la noua ani de la iesirea sa pe piata, titlul sau Marea Dragoste/ revistatango.ro redefineste intelept esenta cautarilor de pana acum.
Revista a ajuns la editia cu numarul 100 si a serbat calatoria sa printr-o petrecere cu oameni frumosi si buni, care iubesc cuvantul nobil, asezat cu maiestrie intr-o revista ce continua sa ramana singulara intr-un peisaj aglomerat de publicatii dedicate mai degraba rasfoitului. Tango-Marea Dragoste, prin glasul celor doua creatoare si pastratoare ale conceptului editorial, Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina, i-a chemat la aniversare pe cei care au aparut in editia aniversara cu numarul 100 si asa s-a facut ca oaspetii de vaza ai serii au fost personalitati deloc mondene, a caror intalnire este, intotdeauna, inaltatoare: scriitoarele Carmen Firan si Lavinia Pintea Tatomir, care au lansat in aceeasi zi doua volume superbe, Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan si In umbra lui Adrian Pintea, regizorul Radu Gabrea si sotia sa, actrita Victoria Cocias, scriitorii Adrian Sangeorzan, Dan Safran sau Dragos Cojocaru... Alaturi de domniile lor, am petrecut impreuna cu prietenii nostri buni si devotati care ne-au fost mereu aproape si ne-au sustinut de-a lungul celor noua ani strabatuti: Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr. Kasem, Loredana Latis, Adina si Elena Oancea de la Careless Beauty, Mirela Retegan, Madalina Nicolai, Mirela Vescan, Mirel Leventer, Nuami Dinescu, Mariana Cojocaru, Cristina Grama, Roxana Iliescu.
Momentul artistic al serii a fost oferit de baietii de la Proconsul si de nonconformistul Jerry Co. "Asa trec anii", au cantat pentru noi Jerry Co feat. Proconsul, amintindu-ne, pe versuri ale lui Mihai Eminescu, sa ne bucuram de clipa prezenta, splendida si mereu alunecanda intre vreme trece, vreme vine...
Partenerii evenimentului:
Hotel Alexander, Liza Panait, Yves Rocher, Royal Express, Cat Music, Catena pentru arta, ideideviitor.ro, Domeniul Coroanei Segarcea, Raw-Coco, Bergenbier, Salon Fason, Switch Morning, Scoala Step by Step, Estetica Plus