wowbiz.ro informeaza: De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards. Miercuri seara a avut loc gala anuala a revistei Story, iar cei doi au aparut in fata tuturor ca un cuplu.
Cei doi sunt din nou impreuna, iar potrivit declaratiilor pe care le-a dat Iulia Albu, sentimentele ei pentru Mihai Albu sunt la fel de puternice.
"Daca stai langa un om zece ani, e imposibil sa nu mai ai niste sentimente pentru el. Cred ca aceasta pauza (n.r. perioada de la divort) noua ne-a facut bine. Ne-a apropiat mai mult unul de celalalt", a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.
Si Mihai Albu a confirmat ca formeaza din nou un cuplu: "Nu pot sa spun ca doar fiica noastra, Mikaela, este motivul pentru care noi doi ne-am impacat. Sunt mai multe, dar tin doar de noi doi! Stiu insa ca fetita se simte cel mai bine atunci cand suntem toti impreuna. Nu pot sa spun acum daca va fi o a doua nunta, ar putea fi, dar daca va fi asa, va vom anunta", a declarat Mihai Albu pentru WOWbiz.ro.
Iulia si Mihai Albu au divortat la notar in martie anul trecut. Cei doi au fost sa semneze actele de divort, tinandu-se de mana, iar la plecarea de la notar s-au sarutat.