Carrefour Romania lanseaza joi, 15 mai, noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara vor gazdui prezentari de moda in ziua de vineri, 16 mai.
Pana pe 28 mai, noua colectie TeX vine cu oferte atragatoare pentru piesele vestimentare pentru sezonul cald. Colectia se adreseaza intregii familii, oferind o gama variata de haine si accesorii destinate oricarei situatii, de la birou, la plimbari in oras sau iesiri la plaja. Culorile pastelate predomina in colectia de vara, fiind potrivite atat pentru parinti, cat si pentru cei mici.
Colectia TeX contine si articolele vestimentare ce sunt realizate din bumbac organic, fara colorant alergen sau toxic pentru om si mediu, oferind o calitate superioara si confort celor care le poarta.
Colectia cuprinde mai multe linii:
TeX Basic - tinute de zi, comode, ce cuprind pantaloni, tricouri, camasi, jachete
TeX Casual - o categorie pentru persoanele mai putin formale, care cauta confortul
TeX Sport - produse sport cu o calitate ridicata a materialelor: tesaturi anti-perspirante si rezistente la uzura
TeX Lenjerie - gama de lenjerie care se adreseaza atat femeilor si barbatilor, cat si copiilor, produsele fiind realizate din materiale de o calitate superioara, disponibile sub forma mai multor modele atractive
TeX Nightwear (pijamale) - imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil 
TeX Baby - colectia TeX pentru copii si nou-nascuti

Despre Carrefour:
Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina.
In Romania, Grupul Carrefour numara 150 de magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri "Carrefour", 80 de supermarket-uri "Market", 44 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.