Trupa Krypton revine in "formula de aur" printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, 16 mai 2014, ora 22.00, la MUSIC CLUB (Bucuresti, Str. Baratiei 31.b).
Astfel, cei cinci membri: Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaescu - chitara, Dragos Docan - bass, Sorin Voinea - claviaturi, Razvan "Lapi" Lupu - tobe vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea trupei la componenta care a pozitionat-o, in perioada 1990-1994, intre primele cinci formatii rock din Romania. Repertoriul va consta atat in piese noi, cat si in hit-uri precum: "Incearca sa crezi", "Fara teama", "Cheama-ma", "Fetele cu ochii verzi", "Am crezut in ochii tai", "Pozitia de drepti", "Trecerea in nefiinta", "Satul de tot si toate", "Am dormit prea mult", "Tatiana", "Sunt doar un nor".
De asemenea, in cadrul evenimentului vor fi lansate in premiera piesele: "Lasa-ma sa spun" si "Scarboasa zi de joi" dar va putea fi ascultat si noul single al formatiei - "Supravietuitor" - lansat deja si pentru care a fost filmat un videoclip.