Modernul intalneste traditionalul in noua colectie Primavara-Vara 2014 de ii, pardesie si rochii Romanian Label. In urma succesului celorlalte colectii, Romanian Label a creat o linie noua de modele potrivite pasionatelor de obiecte vestimentare versatile si totodata originale, 100% hand-made. Incadrata in categoria casual-elegant, noua colectie vine in intampinarea nevoilor femeilor de a se simti feminine si fabuloase. In acest sens, Iile Romanian Label imbina perfect eleganta matasei cu delicatetea panzei de bumbac semi-transparente.
Rochiile vintage cu broderii bogate si unice sunt completate de pardesie disponibile in diferite combinatii de culori fermecatoare, de la rosu la galben si negru, precum si de iile atent finisate, cu modele florale.
Ideea de la care a pornit realizarea noilor produse semnate Romanian Label este ca tot ceea ce emana originalitate si bun gust inspira femeile sa se simta frumoase in hainele lor si astfel le considera arma secreta in arsenalul de seductie. In plus, femeile apreciaza materialele fine si detaliile, ceea ce regasesc din plin pe www.romanianlabel.ro, magazinul online unde sunt deja disponibile noile produse.
Adauga culoare in garderoba ta si fa alegeri indraznete. Alege din zeci de modele colorate, minunate, noi! Pentru a fi la curent cu noutatile, urmareste Romanian Label pe facebook: https://www.facebook.com/RomanianLabel si alatura-te comunitatii noastre!