www.romaniatv.net informeaza: Catalin Botezatu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care a marturisit ca, desi este tot timpul inconjurat de oameni, in cele mai importante momente din viata a fost singur.
Catalin Botezatu a postat un mesaj misterios pe Facebook. "Ma gandesc de o ora daca sa postez sau nu acest mesaj... Poate e un mod prin care incerc(oare a cata oara) sa demonstrez ca sunt la fel ca ceilalti... Poate doar jobul ma face diferit uneori in ochii vostri, in rest sunt la fel de simplu( sau cel putin asta incerc sa arat), la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur si nefericit... Cine crede ca daca alerg de la un capat la altul al lumii, asta inseamna fericire,implinire sau distractie , se inseala!!! In cele mai grele momente (ACUM)ale vietii mele am fost SINGUR ,desi tot timpul sunt inconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA.Am devenit acel ceva la care oamenii apeleaza cand au nevoie de orice! Ma las cu voia mea ,folosit, prostit prefacandu- ma ca nu vad!!! Traiesc incercand sa cred ca toti oamenii sunt frumosi, sensibili, loiali ADEVARATI.
De fapt totul e o minciuna, o prefacatorie ieftina, o iluzie in care unii vor sa creada ca traiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamagit si poate putin suparat pe mine ca nu reusesc sa ma desprind, sa renunt la tot si toate; as vrea sa fiu egoist, sa nu mai pot iubi, sa fiu rece, distant, insensibil- sa nu ma afecteze nimic si nimeni!!! Sunt atat de trist si totusi stiu ca nimeni nu ma crede... si asta pt ca nu reusesc sa treaca dincolo de falsul sticlei tv, de aparente, de masti pe care esti nevoit sa le porti pt ca " asa trebuie"!!!La ora asta sunt intr-un aeroport din care prima oara in viata mea , as vrea sa plec catre o destinatie one way... Si asta doar pt ca realizez ca in viata esti permanent pe cont propriu- singur!!!Am simtit nevoia sa spun toate aceste lucruri din dorinta disperata de a va arata ca sunt om simplu idem cu majoritatea!!! NU SUNT ALTFEL!!!!", a scris Catalin Botezatu pe Facebook.