Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic

Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant
Studenta moarta in accident era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant. Aurelia Ion, studenta in anul V la Facultatea de Medicina Bucuresti, la Institutul Medico-Militar, are grad militar. Este din Bucuresti, iar dupa ce i se face autopsia la Alba, va fi adusa la Bucuresti si depusa la Capela Spitalului Militar.
Pe pagina de Facebook a fetei, se afla un citat din Mahtma Gandhi: "Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it".
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
Medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea, a declarat, marti dimineata, ca tanara a fost gasita in stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicala si era in stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade. Ea a precizat ca s-a incercat resuscitarea tinerei pe toata durata interventiei de coborare a celorlalte cinci victime, insa manevrele au esuat.
Procurorii au dispus ca autopsiile in cazul pilotului Adrian Iovan si al studentei sa fie facute la Campeni (Alba), localitate in care se afla trupurile neinsufletite ale acestora, afirma conducerea IML Cluj, care initial anuntase ca pilotul si fata vor fi adusi la Cluj.
"Procurorii din Alba au dispus ca autopsia pentru cele doua persoane decedate in accidentul din Apuseni sa nu se mai faca la IML Cluj, ci la Campeni, judetul Alba. Masina pe care am trimis pentru ridicarea cadavrelor a fost rechemata la Cluj", a spus Vartic.

Sursa: Gandul