Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea

BERBEC: 21 martie - 20 aprilie
DRAGOSTE: Noul an incepe cu complicatii, care vor atinge punctul culminant in martie. In aprilie vei dori sa iei decizii radicale ca sa te eliberezi de acest stres, uitand ca te-ai angajat sa fii alaturi de partener la bine si la greu. Toamna te gaseste nelinistit(a), regretand anumite decizii, insuficient gandite.
CARIERA: Pana in martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar in aprilie vei fi tentat( a) sa iei o decizie radicala. Bine ar fi sa stii ce faci, ca sa eviti situatiile in care ti-ai putea face rau singur(a), doar pentru ca ai impresia ca libertatea iti este ingradita, iar calitatile tale nu sunt recunoscute.
SANATATE: Starea de sanatate va evolua mai bine in a doua parte a anului, fata de prima jumatate, cand te vei confrunta cu unele complicatii. Starea de tensiune de la serviciu te poate uza psihic.
BANI: Din martie, te vei elibera de povara unor restrictii legate de cheltuirea banilor proprii, restrictii venite de la familie sau de la partenerul de cuplu. Vazandu-te cu mai multi bani, exista riscul de a relua unele obiceiuri negative, cum ar fi sa cheltui tot ce castigi, fara sa te preocupe ziua de maine. A doua jumatate a anului vine cu alte pericole: diverse pofte, placeri costisitoare, vacante sau calatorii pe care le-ai dorit, dar nu ai reusit sa le faci.

TAUR: 21 aprilie - 21 mai
DRAGOSTE: Lunile de iarna nu se anunta comode, dar din martie va fi mai usor sa vezi ce poti face ca relatia de cuplu sa functioneze. In a doua parte a anului, pericolul major vine de la excesul de autoritate. Relatiile stabile se pot suda sau se pot rupe.
CARIERA: Vei fi nevoit(a) sa abordezi altfel colectivul din care faci parte, sa scoti diplomatia de la naftalina si sa negociezi civilizat tot ce vrei sa obtii. Orice neintelegere poate provoca nelinisti adanci, iar acestea iti pot submina increderea in calitatile profesionale. Sunt posibile schimbari care ti se vor parea nedrepte, dar revolta nu te va ajuta cu nimic.
SANATATE: Din martie pana in noiembrie, sunt posibile probleme destul de serioase legate de rinichi, de cap, dar si de circulatie. Iti pot altera starea de sanatate si kilogramele in plus, prin suita de afectiuni pe care o pot declansa. E necesar sa treci la regim.
BANI: Din martie apare un element care poate destabiliza mult bugetul familiei - e vorba de tendinta de a cheltui peste masura fie pentru achizitionarea unei case, fie pentru sporirea confortului. E posibil sa te muti in alta parte, iar amenajarile interioare sa fie necesare, dar ar fi bine sa consulti un specialist, fiindca altfel exista riscul sa risipesti sume importante.

GEMENI: 22 mai - 21 iunie
DRAGOSTE: Primele sapte luni ale anului vor fi presarate cu momente tensionate, in care vei avea de invatat multe lucruri despre tine, despre cum se construieste o relatie sentimentala solida si cum se mentine. Principala problema va fi sa te poti abtine de la a cere prea mult.
CARIERA: Vei culege roadele a ceea ce ai semanat in 2013. Daca ai dat dovada de seriozitate si ai muncit, vei reusi sa obtii o pozitie stabila in cadrul echipei. Incepand din martie, vei avea ocazia de a-ti descoperi noi talente, care te vor conduce intr-o alta directie. Este un an bun pentru a-ti finaliza studiile.
SANATATE: Agitatia de la serviciu poate influenta decisiv echilibrul organic. Din martie, apar pericole asociate cu deplasarile, cu miscarile bruste sau cu sporturile periculoase. Luna august poate fi momentul declansarii unor probleme serioase, care sa necesite interventia unui specialist.
BANI: Este un an complicat in plan financiar. Momentele cele mai dificile sunt in lunile martie, aprilie si decembrie, cand va fi necesar sa iei decizii neplacute pentru a nu scapa situatia de sub control. Ar fi bine sa eviti, pe cat posibil, orice fel de noua indatorare, chiar si cele de la prieteni ori rude, dar si imprumutarea de bani persoanelor apropiate.

RAC: 22 iunie - 22 iulie
DRAGOSTE: In 2014 iei decizii care vor stabiliza situatia pentru multi ani de acum incolo. Din martie te eliberezi de teama, de mecanismele de autosabotare si hotarasti cu cine mergi mai departe. Relatia cu familia din care provii va deveni atat de complicata, incat sunt sanse mari sa parasesti casa parinteasca pana in luna iulie.
CARIERA: In martie, aprilie si decembrie se contureaza trei momente importante, in care vei stabili directia principala de evolutie in toate domeniile, inclusiv in cariera. Iar sensul pe care il alegi va deveni piatra de hotar pentru anii urmatori.
SANATATE: Starea de sanatate este oscilanta, pentru ca este influentata de starea ta de spirit. Din martie, nu te vei mai simti lipsit(a) de energie, ca in lunile anterioare, insa poti intampina dificultati. Pana in iulie, exista riscul unor probleme renale, neurologice, cu dantura, dar si cu coloana vertebrala.
BANI: Din martie, pui un accent deosebit pe banii obtinuti din munca proprie, ca o garantie a independentei si valorii tale. Tot atunci incepe insa si o serie de neplaceri financiare: pierderea sau ratacirea unor sume de bani, intarzieri la plata sau aparitia unor legi care te dezavantajeaza. Pana in iulie vei cheltui destul de mult pentru amenajarea locuintei.

LEU: 23 iulie - 22 august
DRAGOSTE: In 2014 vei fi, la fel ca in anul ce tocmai se incheie, mai retras(a), mai preocupat( a) de propriile sentimente, de radacini si de trecut, cu care simti nevoia sa te impaci. In iulie, atentia acordata sexului opus creste. E posibil sa treci la o alta etapa in relatia actuala.
CARIERA: Continua seria reconfigurarilor de directie, prin doua momente de varf, in aprilie si in decembrie, cand va fi nevoie sa iei decizii importante pentru viitorul tau. Din martie va disparea o sursa de presiune suplimentara, care sporea confuzia si bloca unele decizii. Vei fi pe cont propriu, fara presiuni din partea familiei, dar asta inseamna si ca vei fi responsabil(a) de consecintele drumului ales.
SANATATE: Pana in martie persista unele pericole, mai mici sau mai mari, asociate cu alimentatia sau cu stilul de viata. Prima luna de primavara poate fi si momentul in care anumite afectiuni ies la suprafata, in urma unor investigatii. Este indicat sa fii atent(a) la tensiune, la circulatie, la inima, dar si la vedere si la coloana vertebrala, in intregul ei.
BANI: Orice pas inainte pe plan profesional va aduce cu sine si venituri mai bune. Insa banii care vin vor fi obtinuti mai greu, fiindca va trebui sa depui un efort mare pentru ei.

FECIOARA: 23 august - 22 septembrie
DRAGOSTE: Primele trei luni ale anului vor fi de departe cele mai complicate, din cauza unor evenimente care vin in cascada si a unor decizii pe care esti nevoit(a) sa le iei. Vor mai fi alte doua momente dificile, in aprilie si in decembrie, cand un factor exterior poate altera calitatea relatiei cu cei dragi.
CARIERA: Multe dintre supararile pe care le vei trai vor fi rodul erorilor proprii, adica te vei da de gol singur(a), prin excese de autoritate, decizii absurde si comportament arogant. Cei care nu ravnesc la functii de conducere vor fi mai protejati de aceste tendinte, dar nu vor fi scutiti de intrigi la locul de munca.
SANATATE: Pana in martie nu apar noutati care sa influenteze starea de sanatate, dar aceasta s-ar putea deteriora din cauza suprasolicitarilor din alte domenii. In perioada martie-noiembrie se contureaza insa numeroase probleme legate de circulatie, inima, vedere, dar si tensiune sau coloana, toate pe fondul unor excese.
BANI: Problemele financiare cu care te confrunti de la inceputul lui decembrie vor continua si in noul an. Luna martie reprezinta apogeul acestor complicatii. Pe langa faptul ca vei fi nevoit(a) sa te descurci cum poti cu sumele de care dispui, vei constata ca trebuie sa rambursezi anticipat niste datorii.

(Va urma)

Sursa : Libertatea