LIBERTATEA: Irinel se iubeste inca din vara cu mandretea asta de fata!

Omul de afaceri Irinel Columbeanu (56 de ani) pare sa aiba in continuare succes la "prospaturi", chiar daca milioanele lui de euro s-au dus, in ultimii ani, pe apa sambetei, din cauza afacerilor paguboase. Dupa ce a fost parasit de Monica Gabor (26 de ani), care si-a gasit fericirea in America, langa un asiatic mai apropiat de varsta ei, Iri a plecat din nou in cautarea unei fete frumoase si tinere, aidoma fostei sotii. Si norocul i-a suras.
Tanara, care i-a readus zambetul lui Irinel pe buze, se numeste Alexandra Hodis, are doar 20 de ani, este de profesie manechin si ocupa functia de manager al agentiei de modele Transilvania Fashion.
Ca o ironie a sortii, aceasta seamana izbitor cu fosta doamna Columbeanu. Iar in CV-ul ei figureaza si premiul Miss Cap Aurora.
Cei doi si-au facut aparitia impreuna in public joi, la ziua de nastere a Ramonei Badescu, prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie" de la TVR 1 Si, pe parcursul evenimentului, au stat la aceeasi masa, unde pareau foarte afectuosi.
Conform apropiatilor omului de afaceri, Irinel si Alexandra s-au cunoscut in urma cu un an, la Cluj, la Balul Operei, prin intermediul nasului Matei Miko.
Si-au dat de trei ori intalnire la mare
Aceasta faza este identica cu cea de acum 8 ani, cand acelasi barbat i-o prezenta lui Iri pe Monica Gabor, pe atunci o fata modesta, plecata din Bacau in cautarea succesului.
Apropiatii afaceristului sustin ca relatia lor ar fi debutat mai tarziu, dupa cateva luni de tatonari, si ca, in vara, ei ar fi calatorit impreuna la mare, unde au fost prezenti la o petrecere data cu prilejul inaugurarii unui hotel de lux.
Discretia pare sa fi fost laitmotivul acestei iubiri, afaceristul dorindu-si o relatie mai linistita decat cea pe care a trait-o cu fosta sotie, care acum o duce bine mersi in America, alaturi de "Mr. Pink". Irinel si Alexandra au mai bifat in urma cu o luna si jumatate si un chef dat in cinstea lui Julio Iglesias, dupa concertul marelui solist la Bucuresti, tanara declarandu-se o mare admiratoare a celebrului cantaret.
Intrebat despre frumoasa femeie alaturi de care se tot afiseaza, Irinel Columbeanu a refuzat sa dea detalii si chiar nu i-a picat bine cand a aflat ca toata lumea o considera sosia fostei neveste: "Nu comentez acest subiect. In plus, nu mi se pare deloc ca ar semana cu Monica!".