Targul de bijuterie contemporana Autor se desfasoara pe 16 si 17 noiembrie la Sala Dalles din Capitala si include invitati speciali precum Maria Lucia Hohan, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Organizatorii vor lansa primul numar al primei reviste dedicate bijuteriei contemporane. In weekendul 16-17 noiembrie, revista se afla la targul Autor, iar apoi, o data la doua luni, in spatiile prietene Autor.
Creatoarea de moda Maria Lucia Hohan se va afla la Autor sambata, de la ora 12,00, pentru a recomanda artistii si bijuteriile preferate.
Unul dintre designerii preferati ai vedetelor de la Hollywood, Maria Lucia Hohan a fost remarcata de presa internationala dupa ce creatiile ei au fost purtate in pictoriale, aparitii TV, campanii de advertising, concerte si pe covorul rosu de personalitati precum Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Dita von Teese, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Katherine Heigl, Jennifer Hudson, Kelly Rowland, Eva Longoria, Sofia Vergara si Nicole Richie.
In cadrul targului va fi acordat si premiul AAA (Autor Awesome Award) ce consta intr-o bursa de trei luni la Le Arti Orafe, prestigioasa scoala de bijuterie contemporana din Florenta. Juriul este format din Maria Lucia Hohan-fashion director, Gin Carbone, fondatorul scolii Le Arti Orafe, Paulo Ribeiro fondatorul JOYA Barcelona si Dan Piersinaru, creatorul platformei Autor.
Sala Dalles va fi transformata de arhitectul Attila Kim (attilakim.com).
Targul este deschis sambata si duminica, intre orele 11 :00 si 20 :00. Biletul de intrare : 10 RON.