Pe 19 noiembrie, la Cinema Patria, de la ora 19:30, Zoia Alecu va sustine un spectacol aniversar - ,,Dupa 40 de ani". Inspirat de frumoasa poveste a lui Alexandre Dumas ,,Dupa 20 de ani", Zoia a ales ca acest moment important din cariera sa fie o frumoasa poveste muzicala despre prietenie, curaj, onoare si devotament. Ca atare, pe 19 noiembrie ii va avea ca ,,frati de arme" in lupta ,,Toti pentru unul si unul pentru toti pentru muzica folk" pe Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Doru Stanculescu, Adrian Sarmasan.
Rolul lui Athos, care era cel mai intelept dintre muschetari, va fi interpretat de Nicu Alifantis. Mircea Vintila, care este iubitor, plin de viata si pus mereu pe sotii , nu putea fi decat Porthos. Adrian Sarmasan va fi Aramis, cel chipes si misterios, iar Doru Stanculescu va fi D‘Artagnan. Este extrem de inteligent, bun spadasin si are si o fiica, pe Valentine. Iar in povestea noastra, ,,Dupa 40 de ani", Zoia va fi Valentine, femeia-muschetar care si-a dovedit curajul, indeplinindu-si misiunea de artist.
Timp de 18 ani, i-au mai fost alaturi, ca frati de arme intr-ale muzicii: Crina Mardare, Misu Cernea, Andrei si Cristi Komaroni si Lisarius. Bineinteles ca nici acesti bravi luptatori nu aveau cum sa lipseasca de la apelul: ,,Toti pentru unul si unul pentru toti".
,,Dupa 40 de ani" este un spectacol impresionant, in care protagonista Zoia Alecu, femeia-muschetar, a reusit sa-i faca pe Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Doru Stanculescu si Adrian Sarmasan sa imbrace costumul de muschetar. En-garde!
Biletele se gasesc la Cinema Patria, Teatrul national, libraria Carturesti, librariile Adevarul, Mihai Eminescu, magazinele Vodafone, Orange, Domo, Diverta, magazinele Inmedio semnalizate, magazinul Unirea (parter), statia de metrou Unirii 2. Sau pe site-urile: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro
Cinema Patria
Bucuresti, Bulevardul George Magheru, nr. 12-14, zona Magheru
Telefon: 0213169266Email: [email protected]: http://cinemapatria.ro/Facebook: https://www.facebook.com/cinemapatria.ro