"TribalFestBucharest este primul festival de Tribal Fusion Belly Dance din Romania si are participanti din toata lumea.
Cand: Nov 1- 3 2013
Unde: Sala ArCub Bucuresti (langa Intercontinental)
Detalii pt. inscrierile la workshopuri precum si bilete pt. Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului): http://tribalfestbucharest.com/

Ce inseamna TribalFestBucharest?

9 workshop-uri de Tribal Fusion cu instructoare de renume din SUA, Olanda si Slovenia. Participarea e deschisa catre oricine cu o minima experienta in dans (1-3 Nov)
Fusion Dance Competition, un concurs de dans, dedicat dansatorilor profesionisti si semi profesionisti care aspira sa promoveze inovatia si creativitatea in arta dansului. (2 Nov)
Open Stage, o posibilitate de exprimare pentru dansatorii fara spirit competitiv, care vor sa danseze pe scena, si sa-si impartaseasca arta cu publicul. (2 Nov)
2 zile de Tribal Bazaar cu bijuterii si articole de vestimentatie inspirate de aceste curente in dans. (2-3 Nov)
Participare generala: Gala Show unde poti admira dansatoare din toata lumea, segmente de muzica live si o aparitie inedita a lui Electric Brother. (3 Nov)
Tribal Fusion este un stil de dans contemporan, nascut la inceputul anilor 2000, in San Francisco (SUA). Acesta imbina elemente specifice mai multor stiluri de dans: de la cel traditional (african, balinez, flamenco), la cel clasic (indian sau persan), folcloric (egiptean) sau chiar modern (hip-hop, breakdance). Toate au la baza un filon comun: dansul oriental. Figuri iconice ale acestui stil de dans sunt Rachel Brice, Zoe Jakes, Jill Parker, Ashley Lopez.
Andreea, organizatoare:
"Mi-am descoperit o pasiune pentru belly-dance in timpul anilor petrecuti ca project manager in San Francisco. Colegele mele de dans aveau job-uri din cele mai diverse, in pozitii de management sau programare. A devenit mai mult decat un hobby, m-am integrat intr-o comunitate. Am invatat la workshopuri din cele mai diverse, am inceput sa-mi fac costume, m-am inscris la concursuri sau festivaluri si am experimentat cu propria coregrafie in spectacole pe Coasta de Vest.
M-am intors in tara cu ideea sa ajut la cladirea unei comunitati de dans similare, impreuna cu dansatoare care deja organizau cursuri si tabere de dans. Cred ca in Romania este foarte mult potential in zona asta de creativitate si exprimare muzicala si prin dans. Acest festival este contributia mea cu contacte internationale, aduc artiste care promoveaza ultimele curente din belly dance.
Vino la workshopuri si la Gala Show, nu fii intimidata sa incerci ceva nou!"