DeCeNews: Ciutacu: Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar...

Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Victor Ciutacu spune ca Radu Alexandru "e un bou", dar are dreptul la libertatea cuvantului, iar daca Oana Pellea se simte insultata si calomniata, se poate adresa instantei.
"Ala de la Catavencii care a scris rautatea la adresa Oanei Pellea e un bou. Dar nu pentru textul ala prost, ci in general. A scris si infamii pe langa care mizeria zilei e o dulce alinare. Dar, asa bou cum e, are dreptul la o parere, inclusiv la aia ca Oana Pellea ar trai exclusiv de pe urma gloriei si geniului lui Amza. Pentru ca parerea face parte din ceea ce se cheama libertatea cuvantului. Daca se simte insultata si calomniata, doamna se poate adresa instantei. Daca nu, e libera sa se simta ultragiata si sa-i raspunda. Ori sa-l ignore. Iar boii care casca gura la banalitatile ei solemne de pe facebook si care dau share ca inecatii ar face bine sa priceapa ca, asa geniala cum o vad ei, nici macar Oana Pellea nu e un monument in viata si nu beneficiaza in Romania de statutul din India al vacii sacre. Pentru votantii basisti, vaca sacra e de bine, nu o jignire", a scris jurnalistul de la Romania Tv pe pagina de Facebook.