Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert.
Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
Directorul medical de la Clinica de Cardiologie, Mihai Luca, a anuntat ca nu vor mai fi oferite informatii despre starea de sanatate a artistului la solicitarea familiei, scrie pressalert.ro.
Membrii trupei au povestit ca Mihai Campineanu s-a prabusit pur si simplu la pamant, dupa ce initial acuzase dueri in piept. Barbatul s-a lovit la fata, in cadere. Colegii sai pun acest incident pe seama oboselii acumulate. "De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit", a declarat colegul acestuia de la Suie Paparude, Mihai Dobre pentru Mediafax.
Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu de la Suie Paparude, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in privinta starii neurologice a artistului dupa infarctul suferit sambata noapte.