Odata cu venirea toamnei, Iuliana Tudor - prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" - vrea sa fie in forma perfecta pentru un nou sezon al emisiunii pe care o prezinta de ani buni la Postul National de televiziune. Desi arata foarte bine, vedeta TVR1 face sport cat se poate de des, chiar si de doua ori pe zi. Mai nou, Iuliana a facut o pasiune pentru Pilates si merge la aceeasi sala de gym ca Andreea Esca.
"Incerc sa fac miscare cat de des pot.
Uneori reusesc zilnic lucrul acesta, alteori, nu. De curand, am descoperit Pilates-ul, intr-un loc extrem de placut, Movement studio. Este foarte solicitant, dar cu rezultate foarte bune pentru modelarea si tonusul corpului. Imi place mult faptul ca impune o concentrare maxima in legatura cu propriul echilibru. Am o antrenoare foarte draguta, Priscilla, care stie sa fie exigenta cu zambetul pe buze. In paralel, pastrez cele 30 minute de gimnastica zilnica, dimineata", spune vedeta.

Nu mai mananca nimic dupa ora 18.00


Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" nu este adepta dietelor si a regimurilor de slabit, insa a gasit solutia perfecta pentru a avea un trup de invidiat: mananca sanatos, consuma multe fructe si legume si nu mai mananca nimic dupa ora 18.00. Mai mult, Iuliana a eliminat zaharul din alimentatie. "Nu mananc nimic dupa ora 18.00, renunt la zahar, beau peste 2 litri de apa si mananc lamaie sau grepfruit intre mese", a mai adaugat Iuliana Tudor.