Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
"Am adus minerale din Romania, precum: baritina de la Cavnic si de la Baia Mare - 90 RON, calco-pirita - 25 RON, baritina galbena - 70 RON, pandante din cristale - intre 10 - 20 RON, inele mari din argint, reglabile - intre 50 - 150 RON. Noi, geologii, suntem ca intr-o familie! Cu mici exceptii, relatiile sunt de colaborare la noi in gasca. Avem o familie a geologilor: eu, Andrei Costin Victor, Andrei Marilena Carmen (sotia mea), Oscar Edelstein, Gorduza Andrei, Ana Mihalache, Emil Spiac. Mai este si un cerc al mesteritelor foarte bune, care fac coliere si sunt una mai tare decat alta. Concurenta este mare, dar am ramas prieteni intre noi!", ne-a spus Andrei Costin Victor.
La standul sau si al sotiei sale, Marilena Carmen, puteti gasi si: cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, fosile dinti dinozaur - intre 10 - 20 RON, rechin lamna Kretacic - din Maroc, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat.