Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati: coliere din agat de foc - 100 RON, scoica perlifera de apa dulce - 18 RON, pandantive din diverse pietre - 12 RON, briose, ace - 10 RON, pandantive din citrin, aventurin, carneol, cristal de stanca - 8 RON, pandant din lapis lazuli (piatra prieteniei) - 9 RON, cercei cu tortite din argint si diverse cristale - 20 RON, bufnite cu pietre, broasca testoasa, bratari din paua - 10 RON, colier din cristal de stanca - 100 RON, colier din bronzit - 100 RON, colier din fluorina si cercei - 150 RON, colier din carneol si agat - 50 RON", ne-a spus Oscar Edelstein.
Amonitii, bratarile din chihlimbar, colierele de perle ieftine - intre 15 - 20 RON, alaturi de bijuterii noi, deosebite, din opal roz de Peru si turcoaze le puteti gasi in cadrul acestui targ, la standul lui Oscar Edelstein.
"Foarte multi s-au uitat la colierele cu tepi! Am adus si doua cutii, Love pearl, care contin o perla in scoica si un colier, la 18 RON", mai spune Oscar Edelstein.
Urmatorul targ de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 13 - 15 septembrie 2013.