A compus pentru Antonia, Ryan&Radu si Liviu Varciu si acum vrea sa ajunga o mare cantareata! Afla de unde are inspiratie!
Elena Vasile a debutat in muzica ca textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina. Frumoasa bruneta s-a orientat apoi catre o cariera solo, sub numele de scena LeeYa si a batut palma cu Dynamic Records. Chiar daca acum se bucura de un trai decent, frumos si linistit, in copilarie LeeYa nu a avut o viata tocmai roz si lipsita de grija. A suferit mult pentru ca tatal ei a parasit-o la varsta de 5 ani si a crescut doar alaturi de mama sa care s-a straduit sa o educe bine si sa nu o faca sa simta, pe cat posibil, lipsa tatalui.
"Nu o consider o trauma dar am crescut fara tata. El a plecat cand eu aveam doar 5 ani si nu a vrut sa mai stie de mine. Asa ca de multe ori a trebuit sa infrunt viata doar cu sfaturile mamei. Nu spun ca nu mi-a lipsit tata. Si erau momente in care mama plangea si eu ii ziceam si o incurajam ca o sa fie bine...Si apoi ma inchideam in camera mea si plangeam si eu fara sa ma vada ea.
Dar au fost lucruri care m-au intarit si care m-au facut ceea ce sunt azi", povesteste textiera care si-a lansat zilele trecute primul sau videoclip din cariera solo, ajutata de MC Nino si de Labirint Media, la piesa "Gitana". Se pare ca experienta prin care a trecut in copilarie, i-a dat Elenei Vasile si o parte din inspiratia pe care o are azi. Pentru unele piese pe care le compune se inspira din trecutul sau, iar pentru celelalte, pur si simplu atunci cand se apuca sa scrie ii vin ideile una dupa alta...De altfel, acum lucreaza la un nou single LeeYa care spera sa-i aduca succesul asteptat!

Cine este LeeYa?

Elena Vasile a debutat in muzica ca si textier pentru diversi artisti cunoscuti, dar, mai nou, se lanseaza ca artista solo. Are deja o experienta vasta, caci ea este cea care i-a compus lui Liviu Varciu noua melodie in care canta despre Adelina, fosta lui sotie, si care se numeste sugestiv, "Cum as putea s-o uit, s-o iau de la inceput!". De altfel, Elena a lucrat si cu Antonia si The Marker la piesa "Jameia", dar si cu Ryan&Radu, pentru single-ul "Vente Cubana". In clipul ei de debut in cariera solo, "Gitana" apare actorul Denis Stefan care a invatat-o sa calareasca la filmari, dandu-i cateva ponturi de echitatie.
Puteti asculta aici primul single LeeYa - "Gitana":
http://www.youtube.com/watch?v=XQ5g7EstRUk