Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul "Made in Italy", organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.
In fata numeroaselor vedete si personalitati prezente, Adina Buzatu a prezentat o colectie stilizata din brandurile italiene de prestigiu pe care le reprezinta in exclusivitate in Romania, prin magazinele TRENDS.
Adina Buzatu este promotorul unui concept original in moda masculina din peisajul autohton.
TRENDS imbina calitatea exceptionala a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat in functie de personalitatea , aspectul fizic si modul de viata al fiecarui barbat dornic de o imagine corecta.
Portofoliul TRENDS reuneste cele mai multe branduri italiene, peste 30, prezente in Romania, combinand eleganta traditionala cu ultimele tendinte ale modei.
Astfel, branduri in voga ale momentului cum ar fi Messagerie, Paolo Pecora sau Daniele Fiesoli stau alaturi de branduri cu istorie a caror experienta indelungata garanteaza calitatea: celebrele palarii Borsalino, prestigioasele camasi Bagutta sau atelierul Ortigni, unde pantofii sunt produsi exclusiv manual inca din 1930.
Colectia prezentata joi este una plina de culoare, dar se adreseaza atat barbatilor a caror profesie impune rigoare vestimentara, cat si celor care au curajul sa fie originali. Spectaculoasa si in ton cu tema evenimentului a fost si muzica pe care au defilat modelele.
Special pentru prezentarea TRENDS by Adina Buzatu, Paula Seling a reinterpretat si a mixat piese celebre italiene intr-o varianta unica, cu accente house.
"Multumesc Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei, pentru ospitalitate si pentru ca mi-a oferit ocazia sa celebrez bunul gust si rafinamentul italian la ele acasa si in acelasi timp in Romania. Am fost impresionata de dragostea cu care m-au inconjurat prietenii care au venit in numar foarte mare sa-mi fie alaturi", a spus Adina Buzatu.
Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat: Margareta Paslaru, Ruxandra Sararu, Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Badoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Catalina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crisan, Oana Roman, Anca Turcasiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Savuica, Liliana Minca.
Evenimentul a fost deschis de stegarii italieni, care au facut un spectacol superb de acrobatie in gradina, lansarea High Class Magazine, ocazie cu care publisher-ul Cristina Herea a decernat mai multe premii, inclusiv Ambasadorului Italiei, si s-a incheiat cu defileul modelelor TRENDS by Adina Buzatu. Atmosfera a fost intretinuta de trupa Jazzapella si cantaretul Dragos Chircu, fost concurent la "Vocea Romaniei".