Cat Music, liderul industriei muzicale din Romania, redevine din 1 iunie 2013 licentiat exclusiv Sony Music Entertainment.
Michael Jackson, Depeche Mode, P!nk, Jennifer Lopez, Beyonce, Alicia Keys sunt doar cateva din sutele de nume din portofoliul Sony Music Entertainment care vor fi promovate in Romania de catre Cat Music, alaturi de cei mai importanti artisti autohtoni aflati deja in catalogul local.
"Sunt mandru de colaborarea cu Sony Music Entertainment, aceasta licenta consolidand pozitia de lider a Cat Music in Romania. Ne aflam la a doua colaborare cu Sony Music Entertainment, dupa ce i-am reprezentat intre 1997 si 2007. Va fi o mare onoare sa promovam din nou la noi in tara marile nume din catalogul Sony Music Entertainment. Nu in ultimul rand, vreau sa mentionez colaborarea foarte stransa cu Sony in Romania, in conditiile in care integrarea intre continut si hardware devine din ce in ce mai importanta", declara Dan Popi, General Manager Cat Music.
Compania Sony, renumita la nivel mondial pentru inovatiile din domeniul tehnologiei, sustine demersul Cat Music de a-i promova in Romania pe artistii si productiile casei de discuri Sony Music Entertainment, dar si pe cei din Romania.
"Sony inseamna mai mult decat produse electronice, video, echipamente de comunicatii, console de jocuri video sau produse care folosesc tehnologia informatiei pentru piata de consum sau cea profesionala. Sony ofera o interactiune completa, de la gadgeturile din casa sau la smartphone-ul pe care-l detineti, ci si la continutul pe care il devorati zi de zi, fie ca e vorba de filme, muzica sau jocuri video", declară Lucian Radulescu, Country Head Sony pentru Romania, Moldova si Bulgaria.


Despre Cat Music:

Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca, reprezentandu-i pe unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania ultimilor 20 de ani. Compania detine peste 30% din intreaga piata si un catalog impresionant, ce depaseste 6.000 de piese.
De-a lungul timpului, Cat Music a lansat trupe-fenomen care au scris istorie precum 3Sud Est, Andre, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Valahia sau O-zone.
In prezent, casa de discuri se bucura sa aiba in portofoliu artisti de top ale caror single-uri duc faima muzicii romanesti dincolo de granite - Edward Maya, Andreea Banica, Smiley, Elena Gheorghe, Mandinga, What’s UP, Delia, C.R.B.L., alaturi de multi altii: http://catmusic.ro/