Joi, 6 iunie, trupa Taxi va sustine un concert extraordinar la Arenele Romane.
In deschidere vor canta elevii Danei Dorian care au participat la Vocea Romaniei: Dragos Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu in duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu si Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia - Beatrice Vladan. Artistii de la "Dorian’s Art" vor fi sustinuti instrumental de Compania 7.
Accesul se va face oncepand cu orele 19.00, urmand ca spectacolul sa inceapa putin dupa orele 20.
Avand in vedere faptul ca se anunta vreme instabila, posibile ploi in rafale scurte, organizatorii au luat masuri suplimentare de precautie pentru a asigura confortul publicului. Astfel, arena amfiteatrului va fi acoperita cu o copertina pentru a feri publicul in caz de ploaie. Se va rezerva spatiu pentru ca cei care au locuri in tribune sa poata cobori in zona acoperita.
In incinta vor fi amplasate baruri, cu bauturi si gustari de tip snacks. Ca atare, organizatorii roaga publicul sa nu vina cu bauturi si gustari din afara, avand posibilitatea de a le achizitiona la spectacol.
Pentru buna desfasurare a spectacolului, organizatorii solicita sprijinul publicului prin respectarea regulilor standard, aplicate la orice concert de anvergura. Publicul este rugat sa nu aduca aparate foto profesionale si semiprofesionale, aparate de inregistrare audio-video, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, cutii de conserve, cutite, arme, artificii, scaune, animale de companie, accesul cu acestea fiind interzis. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje si obiecte voluminoase.
In caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat sa isi aduca pelerine de ploaie, umbrele fiind din categoria obiectelor interzise la concerte.
Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact si valid - ce trebuie păstrat pe toata durata evenimentului.
Biletele pentru concertul din 6 iunie pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Carturesti, Call Center 1951 si online pe www.eventim.ro, iar in seara concertului vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenelor Romane.
Un concert organizat de Centrului International Antidrog si al Drepturilor Omului (CIADO), in ciclul "Arta contra drog", cu sprijinul Gala MGMT.