Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, isi doreste sa deschida un magazin de antichitati la Bruxelles.
"Am prieteni la Bruxelles si as putea sa stau sase luni pe an acolo! Vreau sa deschid un magazin de antichitati, de unde lumea sa isi poata cumpara ce obiect doreste. Pacat ca in Bucuresti nu reusim sa deschidem un muzeu al anticarilor, pe Lipscani! Bucurestiul ar putea trai astfel numai din targuri ale anticarilor! Colectionarii din Bucuresti sunt cei mai dezamagiti din acest motiv", ne-a spus Mihai Tanase.
Si cei doi fii ai sai au mostenit pasiunea pentru obiectele vechi de la tatal lor si participa si ei la aceste targuri ale anticarilor, in Capitala, dar si in alte orase ale tarii.
"Inainte, intre anii 2009 - 2010, faceam 60 de manifestari pe an in diverse locatii. Acum, organizam targuri ale colectionarilor si anticarilor de patru ori pe an! In rest, mai organizam targuri la Eforie-Sud si Constanta, dar si o data pe luna, la Palatul Sutu din Capitala. Colaboram cu primarul Piedone, care ne-a lasat sa facem targuri gratuit in Parcul Carol, intre anii 2010 - 2011, astfel ca toti colectionarii au un respect deosebit pentru el", a mai spus Mihai Tanase.