AmosNews: Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National

Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Echipa din piesa "Ma mut la mama", care a cucerit publicul si s-a jucat ani buni cu casa inchisa propune iubitorilor de teatru o noua provocare, "Ma mut la tata?", ce a avut premiera pe scena Teatrului Mic, si care ajunge pe 2 Iunie, de la ora 17.00, la Cercul Militar National, in cadrul seriei "Teatrul de la ora 5".
Elementul ce declanseza actiunea e chiar Mama (Adriana Trandafir). Studenta la aproape 60 de ani, Mama vrea sa guste viata alaturi de noul ei iubit. Situatia da insa peste cap universul baietilor (Andreas Petrescu si Gabriel Fatu), care desi ajunsi la varsta maturitatii, refuza sa ii acorde mamei dreptul la o viata si redevin copii in neumaratele incercarea de a-l face pe iubitul mamei sa dispara din peisaj.
Alaturi de personajele deja cunoscute, interpretate de Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, distributia se imbogateste cu: Adrian Paduraru si Anca Dinicu/ Ioana Ancea. Regia spectacolului este semnata de Gelu Colceag.
De cand a devenit consilier general la al Primariei Capitalei, actorul Gabriel Fatu primeste cele mai neobisnuite cadouri. Unul dintre acestea, in plina emisiune Weekend Show, la TVH, un tort creat special pentru el, cu stele de general si glazura de bezea. Astfel incat sa aiba cele mai dulci idei pentru Comisia de cultura si invatamant a Capitalei, din care onor face parte. Acesta poate fi vazut in aceasta seara, alaturi de Andreas Petrescu si de trupa JukeBox, de la 21:30, in emisiunea "Week-end Show", moderata de Robert Emanuel si Camelia Capitanu, pe postul TVH.