Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia!
Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Desfasurat joia trecuta, in eleganta locatie Ambasad’Or Events, evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu si a cuprins si o Gala a premiilor umanitare. De altfel, cu aceasta ocazia, Denisa si sotul ei au prezentat si patru cazuri impresionante, pe care le-au preluat si de care se ocupa, pentru a le reabilita din toate punctele de vedere si a oferi pacientilor din nou o viata cat mai apropiata de cea pe care o aveau inaintea nefericitelor accidente prin care au trecut. A fost pentru prima oara cand cantareata din trupa Bambi s-a afisat oficial la bratul sotului ei, Cornel Brotac.



Numele fundatiei a plecat de la initialele lor, C&D

Cei doi se sustin impreuna in toate proiectele pe care le demareaza, iar medicul Cornel Brotac a avut numai cuvinte de lauda pentru minunata lui sotie, careia i-a multumit public, in fata invitatilor, pentru implicarea ei in organizarea acestui eveniment care i-a dat multe batai de cap, pentru ca Denisa a fost cea care a pus mana pe telefon, a chemat invitatii si a alergat dupa toate cele necesare pentru buna desfasurare a acestui eveniment!

"Pentru mine, aceasta asociatie este un vis implinit, o dorinta mai veche, pentru ca am considerat intotdeauna ca facem umbra pamantului degeaba daca nu acordam o mana de ajutor si celor de langa noi aflati in nevoie si pentru ca stiu ca nimic nu se compara cu bucuria pe care o simti atunci cand un om zambeste datorita tie! Cornel, sotul meu, este fondatorul asociatiei, ideea a pornit de la el deoarece, ca medic de recuperare, s-a confruntat des cu astfel de cazuri si si-a dorit sa poata face mai mult pentru acesti oameni. Numele fundatiei a plecat de la initialele noastre: C&D (Credinta si Dragoste)", povesteste Denisa.
Cornel Brotac i-a multumit sotiei pentru ajutorul acordat si orele de nesomn pricinuite de organizarea evenimentului!
La multumirile de final, printre altele, medicul Cornel Brotac, sotul Denisei Tanase a avut numai cuvinte de lauda pentru cantareata!
"Multumesc parintilor nostri care ne-au educat in spiritul credintei si al dragostei si nu in ultimul rand, multumesc sotiei mele pentru ca m-a inteles si m-a sprijinit in proiectele mele si, mai ales, pentru organizarea acestui eveniment care i-a prejudiciat multe nopti de nesomn!", a declarat sotul Denisei de la Bambi.
Atat Denisa Tanase, cat si sora ei, Raluca, au optat pentru rochii deosebit de elegante, care poarta bineinteles semnatura Atelierului de Creatie Raluca Tanase. Alejandro Martinez, fostul component al trupei Mandinga, a incalzit atmosfera, cu cateva melodii din repertoriul sau, printre care si cel mai nou single al sau, "Sombiru". La eveniment au participat 280 de personalitati din diferite domenii de activitate: muzica, sport, televiziune, lumea afacerilor, medici, preoti, etc.

La finalul evenimentului, gazdele si invitatii au sarbatorit cu tort si sampanie, iar Tavi Ursulescu, amfitrionul evenimentului, le-a spus, in spirit de gluma, ca Denisa si Cornel au fost mai felicitati ca la nunta!


In cadrul evenimentului au fost premiati:


Iuliana Marciuc - pentru promovarea tinerelor talente si a persoanelor cu date deosebite, fara posibilitati de afirmare. De asemenea, pentru promovarea Generatiei de Aur in cadrul emisiunii "Confesiuni".
ASR Printul Paul si ASR Printesa Lia - pentru activitatea Fundatiei Printul Paul pentru Romania.
Monica Tatoiu - (o prezenta extrem de rar intalnita la evenimentele mondene, a acceptat invitatia noastra si a imbratisat mesajul nostru de credinta si dragoste) - pentru activitatea Fundatiei "Noi citim", o lupta perpetua pentru triumful cartilor, intr-o lume in care lectura a devenit o activitate "exotica". De asemenea a militat pentru drepturile femeilor din Romania!
Emisiunea "O data-n viata" - (Iuliana Tudor si Titus Munteanu au ridicat premiul) - pentru implicarea sociala intensa, promovarea si sustinerea unor cazuri impresionante in cadrul emisiunii (3 cazuri pe editie) dar si a tinerilor talentati fara posibilitati de afirmare.
Mihaela Borcea - pentru campaniile "Impreuna pentru un zambet" si "Suflet langa Suflet", pentru activitatea intensa in calitatea sa de Ambasador al Sanatatii Materne in Romania si nenumaratele proiecte umanitare sustinute ( a fost premiata de catre Parlamentul italian in cadrul unui congres pentru combaterea obezitatii).
Emisiunea "Drept la tinta", Kanal D - (premiu ridicat de Oana Roman) - pentru campaniile umanitare lansate in cadrul emisiunii, promovarea si sustinerea a numeroase cazuri umanitare si in mod special pentru campania dedicata copiilor bolnavi de autism aflata in desfasurare.
Formatia Talisman - pentru turneul "Ingeri pentru ingeri", in cadrul caruia au donat 4 miliarde (lei vechi) pentru copiii bolnavi din intreaga tara.
Corina Chiriac - pentru sustinerea tinerelor talente cu posibilitati reduse de afirmare, in cadrul emisiunii "Sa v-aminti Duminica", pentru nenumaratele acte de binefacere pe care le-a facut.
Luminita Anghel - pentru activitatea sa ca subsecretar de stat al Autoritatii pentru Protectia Drepturilor Copilului.

Ruxandra Dragomir (una din cele mai mari jucatoare de tenis din Romania si presedinte al Federatiei Romane de Tenis intre 2009-2013) - pentru initiativa de a fonda fundatia "Inimi pentru sport", prin care se implica activ in ajutorarea tinerilor si promovarea sportului de performanta.
Premiu Carmen Orban ( Manager Institutul Clinic Fundeni) - pentru ridicarea standardelor in serviciile de sanatatea, pentru reabilitarea, modernizarea si dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni.
Amatto Zaharia ( PR Fed Rom de Kempo si maestru emerit al sportului romanesc) - pentru programul pe care l-a lansat de a aduce catre sportul de lupte copiii cu posibilitati financiare reduse. (Un exemplu viu in acest sens este Aurel Pirtea, pe care Amatto Zaharia l-a descoperit cand era copil, iar posibilitatile sale materiale erau reduse, iar prin suportul PR FR de Kempo a ajuns campion mondial. ( Sub coordonarea maestrului Zaharia, Romania s-a pozitionat in ultimii 11 ani pe locul 1 in clasamentele Federatiei Internationale de Kempo).
Parintele Daniel Oanca si Parintele George Cazacu - pentru implicarea in cazuri sociale, ajutorul acordat copiilor bolnavi de leucemie
Preasfintitul Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului - pentru construirea manastirilor si lacaselor de cult din jud Teleorman si implicare in nenumarate cazuri umanitare.
Stefan Brotac (Bronic Security) - pentru sustinerea Asociatiei Credinta si Dragoste si donatiile facute pentru cazurile acesteia
Lucian Iortoman, Presedintele Asociatiei Victimelor Accidentelor Rutiere din Romania, principalul partener al Asociatiei Credinta si Dragoste