Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata
Sunt tinere, frumoase si talentate! Ambele sunt pasionate de gatit si petrec destul de mult timp in bucatarie, atunci cand au timp, pentru a experimenta retete de toate felurilev
Atat Raluca Lazarut, cat si Anca Rusu se pricep de minune la gatit! Si au dorit sa arate acest lucru si in public, invitate fiind sa-si demonstreze talentul culinar si sa pregateasca fiecare cate un desert, aseara, la inaugurarea uneia dintre cele mai elegante sali de evenimente din Capitala, Jubile The Ballroom Primaverii! Vedeta Kanal D, Raluca Lazarut a tinut sa prepare un desert turcesc, Sutlac, cu orez, lapte, batoane de vanilie, zahar, scortisoara si dulceata de nuci verzi. Si-o fi dorit oare sa se puna bine cu sefii sai de la Kanal D si sa-i impresioneze cu specialitati turcesti? Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Anca Rusu, cunoscuta si ca "Printesa Polonic", datorita pasiunii ei pentru gatit si a blogului cu acelasi nume pe care publica retete fel de fel, a optat sa pregateasca pe loc niste briose de ciocolatav
Astfel, cele doua frumoase vedete s-au duelat culinar, fiind "arbitrate" de amfitrionul evenimentului, nimeni altul decat Cove. Show-ul culinar al caror protagoniste au fost Raluca Lazarut si Anca Rusu s-a bucurat de succes, Julia Jianu gustand din cele doua deserturi si declarandu-se incanta. Atmosfera a fost incinsa de recitalul Elenei Gheorghe! Vedetele care au trait experienta Jubile The Ballroom Primaverii au fost Oana Roman - care si-a exprimat dorinta de a-si serba ziua de nastere, in luna aprilie, in somptuoasa locatie Jubile din Primaverii, fiind incantata de locatie, Annes - cantareata fiind o prezenta extrem de eleganta la acest eveniment, atragand priviri admirative, caci a purtat o rochie semnata Lorena Sarbu, designerul roman stabilit la Los Angeles, care face senzatie la Hollywood, imbracand vedetele de la Hollywood, Nadina Campean, Julia Jianu, Francesca Lucarelli, Cristina Soloc, Irina Mohora, Rocsana Marcu, Denisa Tanase, Oana Lis, Alejandro ex-Mandinga, stilista Crisa Kyra, designerul Norina Stoica, Radu Buzaianu, Andrei Nourescu, Sonia Trifan si multi alti invitati.


Despre Jubile The Ballroom Primaverii:


- Jubile The Ballroom Primaverii este noua locatie de evenimente din centrul Capitalei - o sala eleganta, care imbina in design stilul romantic cu cel modern, un concept actual, somptuos si in acelasi timp rafinat.
- Salonul din Primaverii este cea mai noua locatie a centrului de evenimente Jubile The Ballroom, care beneficiaza in total de 5 sali de evenimente, pozitionatate in zone cheie ale Bucurestiului: Pipera, Decebal si Primaverii (locatia in care ne aflam).
- Locatia a fost creata din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu o locatie centrala (si ce este mai central decat Charles de Gaulle - Primaverii) atat pentru segmentul corporate cat si pentru cel de evenimente sociale.
- Cu o suprafata generoasa de 1800 mp si o capacitate de 250 de persoane sitting si 550 de persoane standing, salonul din Primaverii beneficiaza de asemenea de o parcare generoasa de aproximativ 1500 mp, de un lounge amplu si un cocktail-bar outdoor.
- Jubile The Ballroom iti pune la dispozitie servicii diversificate si de calitate, oferte personalizate in functie de nevoile si cerintele tale, o echipa formata din profesionisti pregatiti in orice moment sa iti fie alaturi, pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului tau.
- Traieste si tu experinta Jubile The Ballroom!