"De ani de zile, am o relatie cu un barbat cu sange de roman, nu este vorba de niciun strain, nici italian si nici de o alta nationalitate si omul respectiv nu face parte nici din lumea politica si nici din oameni cu influenta cum s-a speculat. Este un baiat normal, deosebit, romantic care imi aduce mereu flori si ma asteapta cu drag si cuvinte frumoase, este un om cu un caracter deosebit care nu pleaca urechea la minciuni si barfe si nu-l intereseza nebunia. A fost mereu alaturi de ideile mele profesionale si personale. Barbatul cu care sunt si de care sunt indragostita este nascut si crescut in Romania si are o activitate internationala, ca si mine.
Nu imi doresc sa am niciodata o relatie personala cu un strain, nu am avut niciodata niciun fel de relatie personala cu Mirco Maschio, cum se speculeaza de anumite personaje feminine. In fond, chiar nu am deloc timp liber, mereu am zeci de proiecte in derulare, deoarece sunt si prezentatoare la o noua televiziune, sunt si realizator si producator de evenimente speciale internatioanle, sunt si realizator de filme documentare, sunt si profesor, sunt si femeie de afcaeri, am agentie de publicitate, sunt implicata si in proiecte caritabile si am grija de multi copii. Am botezat 3 copii si urmeaza sa-l botez si pe al patrulea", spune Mihaela Serban.
"Am viata mea si nu ma voi incurca niciodata cu niciun strain, nu doresc acest lucru si nu ma intereseaza personajele straine, eu cred ca romanii nostri sunt cei mai buni. Iubesc Romania si iubesc poporul meu, indiferent daca mult timp voi locui si in strainatate ca urmare a activitatii internationale. Este alegerea mea despre viata, dar nu am nimic cu niciun strain si nici nu am avut", declara Mihaela Serban.