Curtea Veche Publishing lanseaza vineri,1 martie, volumul bilingv romano-englez "Ana. Portretul Reginei/ Anne. The Queen’s Portrait", semnat de ASR Principele Radu al Romaniei. Lansarea va avea loc la Muzeul National de Istorie a Romaniei, in Sala Lapidarium, incepand cu ora 18.00.
Volumul fiind dedicat Reginei, iar perioada 1-8 martie avand o insemnatate speciala, Alteta Sa Regala Principele Radu le va invita sa ia cuvantul pe trei doamne apropiate Familiei Regale: Sandra Gatejeanu-Gheorghe, Director de Protocol al Casei Regale, Iren Arsene, Managing Curtea Veche Publishing, Georgeta Filitti, istoric.
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei implineste anul acesta nouazeci de ani, devenind astfel cea mai longeviva consoarta de voievod sau rege din istoria Romaniei, iar volumul de fata este un dar pentru sotia Majestatii Sale Regelui Mihai I. 177 de pagini pline cu fotografii infatisand-o pe Regina din copilarie si pana astazi, alaturi de insemnari de familie ce scot la iveala frumusetea si farmecul, spontaneitatea si eleganta, dar si firea energica a Majestatii Sale, toate sfidand parca destinul ce nu a ferit-o de suferinta.