Acasa.tv.ro : Anahi e in pericol sa-si piarda parul din cauza extensiilor folosite excesiv in anii rebeli

Anahi are un par absolut superb, des si ondulat, insa se pare ca e in pericol sa fie nevoita sa foloseasca in curand peruci, intrucat a inceput sa ii cada in cantitati alarmant de mari. Un apropiat al artistei spune ca de vina sunt extensiile de par folosite in exces de catre Anahi in anii in care facea parte din trupa RBD.
"Se simte oribil, e foarte preocupata de asta, pentru ca ii e teama sa nu ramana cheala", a povestiti un prieten de familie.
Persoana respectiva declara ca Anahi are probleme de acest gen inca de cand facea parte din trupa RBD, cand folosea foarte des extensii de par. Au fost 5 ani incununati de succes, in care artista s-a bucurat sa etaleze o podoaba capilara exemplara, insa parul a inceput sa-i cada inca de-atunci.
Aceeasi persoana spune ca nu crede ca problema ar putea avea legatura cu faptul ca Anahi a luptat mult timp impotriva anorexiei si bulimiei, boli care au chinuit-o in 2008.
Anahi face deja tratament pentru aceasta problema, spune aceeasi sursa. Anahi nu a confirmat, insa nici nu a infirmat aceste zvonuri.