wowbiz.ro : Blestemul celor mai tari trupe rock din Romania! Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala!
"Iris", "Compact" si "Holograf" au fost trupele care au marcat muzica romaneasca! Din pacate, celebritatea a avut pretul ei si toti solistii celor trei formatii au fost loviti de boala. Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina

Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte

Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga! El a fost cel care se asemana la voce perfect cu fostul solist si multi ani a dus trupa in spate. Din pacate, la un moment dat, Leo s-a imbolnavit grav si a fost in imposibilitatea de a urca pe scena. Cantaretul a fost diagnosticat cu un cancer la plamani, motiv pentru el de a crede ca nu mai are mult de trait. Nu-i mai ardea de muzica, de nimic! Singurul lucru care-l interesa era sa se faca bine sau sa isi mai prelungeasca un pic viata! A facut tratamente, a fost operat si, surpriza, a invins cancerul. Din pacate,colegii nu l-au mai asteptat, l-au reactivat pe Paul Ciuci si au continuat concertele.
Nici tobosarul trupei, Lelut Vasilescu nu a scapat de problemele medicale. El s-a imbolnavit de inima si a fost chiar operat pe cord. Mult timp el a fost protejat de colegi, iar acum s-a intors pe scena. Blestemele insa s-au tinut scai de trupa si liderul ei, Teo Peter, a murit intr-un grav accident de masina in 2004. Artistul se afla intr-un taxi care a intrat in coleziune cu masina unui puscas american, care mergea pe contrasens. Impactul a fost atat de puternic, incat Teo Peter a murit pe loc.
Din pacate, ca si in cazul celor de la "Iris", nici cei de la "Compact" nu au mai spart top-urile in ultima vreme, iar cererile de concerte sunt din ce in ce mai putine.