wowbiz.ro : Blestemul celor mai tari trupe rock din Romania! Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala!

"Iris", "Compact" si "Holograf" au fost trupele care au marcat muzica romaneasca! Din pacate, celebritatea a avut pretul ei si toti solistii celor trei formatii au fost loviti de boala. Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina!

Cristi Minculescu a trecut prin doua transplanturi dificile, apoi a renuntat la "Iris"

Dupa 32 de ani de "Iris", Cristi Minculescu a preferat sa renunte la trupa care l-a facut celebru! Motivele au fost multe, ca si incercarile prin care a trecut in viata! Este arhicunoscut faptul ca, la un moment dat, Minculescu nu a mai putut urca pe scena, intrucat suferea de un ulcer care ii afectase iremediabil ficatul. A fost nevoie de o pauza vocala si de un transplant de ficat, pentru ca el sa isi revina si sa se intoarca in concerte. Sotia sa i-a donat o parte din ficatul sau si asa a putut sa-i salveze viata. A urmat o perioada in care Cristi Minculescu a urcat pe scena si a impresionat publicul. Din pacate, o alta boala, la fel de dificila, l-a pus la pamant! Un nou transplant, de data aceasta de rinichi! O alta pauza, timp in care colegii sai de la "Iris" deveneau din ce in ce mai nervosi. Se pierdeau bani si...fireste glorie! Pana la urma, Cristi s-a intors la spectacole, insa, animozitatile intre el si ceilalti componenti ai trupei s-au accentuat si, la un moment dat, totul s-a rupt! Minculescu a inceput sa cante singur sau alaturi de formatia "Lotus", in timp ce "Iris" a gasit un alt solist...pe Toni Seicarescu. Din pacate, alegerile nu au fost bune pentru nicio parte, pentru ca atat Cristi Minculescu, cat si "Iris" inoata acum in mediocritate.