Vdt.antena3.ro: Din nou! Rihanna sarbatoreste al saptelea album cu un pictorial topless si sexy

Fara indoiala, Rihanna tine la statutul ei de bomba sexy. Si si-a delectat din nou fanii, pozand incendiar pentru o revista muzicala. Sapte ipostaze pentru cele sapte albume pe care le-a scos.
Chiar daca sunt putini oameni care nu cunosc anatomia divei, dupa atatea fotografii sexy, un pictorial fie el si cu RiRi doar pe jumatate goala este binevenit oricand. Chiar si atunci cand publicatia se numeste Complex. Este clar ca titlul nu are legatura cu vreun complex fizic al interpretei, care a si recunoscut ca ii place sa posteze fotografii cu ea pe retelele de socializare.
Ba chiar, pentru ea pare sa fi devenit o pasiune, de vreme ce, din martie 2012, de cand si-a deschis contul Instagram, si pana acum, vedeta le-a facut cunoscute fanilor 230 de autoportrete.
"Este narcisit, dar oricum, toata lumea face asta. Imi surprind personalitatea... Fiecare are ceva care ii place la el sau un lucru care nu vrea sa fie vazut de ceilalti. Totul se petrece in mintea ta. De aceea oamenii se fotografiaza singuri, pentru ca este greu pentru oricine altcineva sa surprinda ceea ce cauti in tine", a explicat Rihanna.
De data aceasta insa, diva a lasat un fotograf profesionist sa realizeze pictorialul. Iar Zoe McConnell a surprins destul pentru fani. Poate chiar mai mult decat isi dorea RiRi. Oricum, ca sa fie sigura, cantareata din Barbados a adaugat niste poze polaroid, inclusiv cu ea topless.