Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise!
Ramona Badescu a fost si anul acesta gazda Vangelionului de la Romexpo. L-a avut partener de prezentare pe Aurelian Temisan si a stralucit la propriu pe scena, caci a schimbat doua tinute Roberto Cavalli, in care si-a expus trupul perfect. Daca in prima rochie de culoare bleo a dat startul petrecerii si a cantat alaturi de Temisan, binecunoscuta melodie "Volare", vedeta a fost o aparitie de zile mari la 12 noaptea, cand s-a schimbat in cea de-a doua tinuta semnata Roberto Cavalli, o rochie haute couture a creatorului sau de moda preferat, cu un decolteu generos, cu spatele gol si cu vedere la buric. Ramona Badescu are mereu grija de aparitiile sale publice si alege rochii numai una si una, lungi, de sirena, care ii pun in evidenta formele de invidiat.
In valoare de peste 15.000 de euro, tinutele purtate de Ramona Badescu in noaptea dintre ani nu au putut trece neobservate. Cei care au ales sa petreaca Vanghelionul la Romexpo si-au dorit sa se fotografieze alaturi de frumoasa gazda a serii. Vedeta a asortat la vestimentatia aleasa pentru seara de Revelion, bijuterii Cartier si pantofi de la Gianmarco Lorenzi, simpli, dar si imbracati in cristale Swarovski.

A avut un ardei iute la purtator!

Pentru ca a vrut sa intre cu bine in noul an si sa aiba noroc, Ramona Badescu s-a folosit de un truc. Si-a ascuns un ardei iute intr-un loc stiut numai de ea! "Ma bucur ca oamenii stiu sa se distreze pana dimineata si inca mai gusta petrecerile. Au fost foarte multe familii cu copii la Vanghelion, unii s-au mai pierdut intre timp, dar s-au gasit. Abia astept sa ma intorc in Italia sa mananc linte, asa se procedeaza acolo la 12 noaptea, pentru a avea un an prosper. Eu mai stiu un truc, care aduce noroc de Revelion. La 12 noaptea am facut cadou niste bani si am avut ascuns pe mine un ardei iute! Aduce noroc!", spune, razand, Ramona. "In Italia nu se petrece pana dimineata, la ora unu deja oamenii merg la culcare. Ma bucur ca am avut ocazia sa prezint si anul acesta Vanghelionul. Mi-a facut placere sa-l revad pe Temisan, sa lucram din nou impreuna, dupa "Noaptea erorilor", unde am colaborat foarte bine si unde am lansat expresia "Occhio"!", a mai adaugat vedeta, care a petrecut si Craciunul in tara, la Craiova, acasa la parintii ei.
Ce asteptari are Ramona Badescu de la 2013? "De obicei nu-mi place sa ma astept la nimic, pentru ca apoi daca nu se intampla, sunt dezamagita. Las lucrurile sa ma surprinda si traiesc momentul!".