Este oficial! Patricia Kaas revine la Bucuresti pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului pentru a surprinde si incanta din nou publicul din Romania. Concertul programat in Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf" lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf. Turneul inceput odata cu lansarea albumului cuprinde peste 45 tari si se va termina la finele anului 2013.
Nascuta in 1966 in Forbach - un oras din nord-estul Frantei, intr-o familie simpla, Patricia Kaas a crescut ascultand muzica inegalabilei Edith Piaf, muzica ce mai tarziu a determinat-o sa isi construiasca propria cariera muzicala. Celebra si adulata in toata lumea, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani, Patricia Kaas a realizat un material discografic de exceptie pentru a aduce un tribut in stil propriu legendarei Edith Piaf.
In 1988, odata cu lansarea primului sau album, Patricia Kaas creaza un trend cu melodii precum "Mon mec a moi" si "Mademoiselle chante le blues" si isi castiga astfel milioane de fani. In acelasi an castiga premiul "Victoires de la Musique", cel mai important premiu acordat anual in muzica franceza.
Lansarea albumului "Kabaret" in 2008 o propulseaza in cariera iar succesul sau depaseste toate granitele. Albumul a fost vandut in peste 47 de tari, iar numarul de copii vandute a depasit 16 milioane.
Patricia Kaas a cochetat si cu marele ecran, in 2002 primind primul sau rol important - in filmul "And now... Ladies & Gentlemen". In 2011 isi lanseaza cartea autobiografica "L’Ombre de ma Voix" (In umbra vocii mele), carte ce starneste controverse in Romania si nu numai.
Pe 23 iunie 2013, Patricia Kass urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti sa aduca tributul sau pentru Edith Piaf, cantand live in fata fanilor romani melodii precum: "Non, Je Ne Regrette Rien", "Paris", "Padam, Padam", "Milord" si multe altele.
Pentru concertul Patricia Kaas, preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 350 lei categoria VIP
- 300 lei categoria 1
- 250 lei categoria 2
- 200 lei categoria 3
- 150 lei categoria 4
- 100 lei categoria 5
Pentru toti cei care doresc sa o asculte live pe Patricia Kaas interpretand intr-o maniera originala piesele nemuritoare ale inegalabilei Edith Piaf, biletele se vor pune in vanzare de azi 24 decembrie si vor putea fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.
http://www.youtube.com/watch?v=K4paMp2L1RI