De Ce News : Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef

La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba. Vedeta TV a tinut sa faca lumina in ceea ce priveste despartirea dintre ea si Constantin Iosef.
"Nicio clipa nu a fost vorba despre o certa intre noi, sau de discutii in contadictoriu, sau altceva. Iubirea este ceva pentru care eu stiu sa lupt, dar de acesta data o sa las lucrurile sa se intample. Ar fi culmea sa trec peste decizia unui om in care eu am incredere totala, pe care il admir si la care tin. Asa ca o sa ii respect decizia", a spus Teo, pentru CanCan.
Vedeta TV spera ca publicul si mass-media sa ii respecte si sa nu faca prea mare tam-tam pe tema despartirii. "Nu o sa ne auziti niciodata vorbind urat unul despre altul. Exista o vorba: Orice casa are o cruce si o stie al de-o duce. Nu exista un motiv al despartirii. Ne-au prins 'bagajele' din urma. El este un tata extraordinar, cum nu se mai fabrica in ziua de astazi. Dorul si distanta fata de baietii lui au sapat in el, l-au macinat. Asa ca el acum da o dragoste pe doua. Pe cele pentru copiii lui, care traiesc in Franta, iar asta ma alina suficient ca sa pot trece peste despartire", a punctat Teo Trandafir.

Biografie

Teo a inregistrat audiente record, mai ales la ProTV, fiind apreciata pentru originalitatea si umorul ei, care au dus la compararea ei cu celebra moderatoare tv din Stetele Unite, Oprah Winfrey.
Teo Trandafir a creat un stil in televiziune, a cucerit milioane de oameni prin umor, inteligenta si vointa.
Este prietena buna cu alta vedeta TV, Mircea Badea, cu care a realizat in trecut emisiuni la Tele 7 Abc si Antena 1.
Teo a cochetat cu muzica. A cantat pentru "Cutiuta Muzicala" a Lilianei Stefan, dar si impreuna cu Narcisa Suciu pe albumul "Etnic" al acesteia.
In primavara lui 2010, Teo a surprins pe toata lumea cand a decis sa intre in politica si, ulterior, a fost aleasa deputat din partea Partidului Democrat-Liberal. A demisionat din parlament si din PDL din cauza starii de sanatate.
La inceputul lunii ianuarie 2011 a fost internata de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti si ulterior transportata cu un elicopter privat la clinica Allgemeines Krankenhaus din Viena cu diagnosticul pancreatita acuta. A fost operata cu succes, insa boala a recidivat, Teo trebuind sa fie operata din nou. Pe 29 martie 2011, medicii austrieci au anuntat, intr-un comunicat, ca vedeta din Romania se afla in stare stabila la terapie intensiva si este tratata cu antibiotice moderne, insa sunt rezervati in privinta evolutiei sale.
Teo Trandafi s-a casatorit in 2 iunie 2012 cu Constantin Iosef. Ei s-au despartit, dupa o relatie de aproape doi ani si o casnicie de aproape 7 luni. Vedeta a dezvaluit ca motivele ar fi legate de faptul ca sotul sau, care locuia inainte in Franta, nu s-a adaptat in Romania.